Son Dakika Haberler

Ali İzmirli

Ali İzmirli

​Mavi Tıklı Konyaspor

26 Haziran 2016
Mavi tik mi? Tık mı?

Bana göre herkesin anlayacağı sosyal medyada doğrulanmış sayfa veya profil.

Konyaspor’un yaptığı açıklamaya istinaden mavi tık diyelim.

Sosyal Medyada en fazla beğeniye sahip ve taraftarlar tarafından sıkı takip edilen 170 bin beğenili sayfa bir gecede Konyaspor resmi sosyal hesabıyla birleştirilip kapatıldı.

Peşinden Konyaspor resmi sitesinden açıklama geldi.

Resmi tıka başvurduk.

Takibinde bundan sonra şikayet yetkisi de bizde.

Yani sakın açmayın kapattırırız.

Yalnız kulüp tarafından unutulan en önemli konu var ki Konyaspor gerek sosyal medya gerekse web ortamında çokta iyi temsil edilmiyor. nbsp;Her şey bir mavi tıkla çözülmüyor.

Bu konuda nbsp;da davranış biz yaparız olur şeklinde.

Bakın sayın Konyaspor’un sosyal medya yetkilileri.

Her işin bir oluru, birde olması gerekeni vardır.

Siz işin kısa yoldan oluruna gittiniz.

Ama bu işin olması gerekeni siteden yapılan duyurunun daha önce yapılarak bu gruplar uyarılmalıydı ve gerekli değişikliklerin yapılması beklenmeliydi.

İş olup bittikten sonra mavi tık açıklaması yapılmamalı.

Bu kulüp kravatlıların değil atkılıların sayesinde bugünlere geldi.

Gerek sosyal medya gerekse interaktif ortam benimde uzmanlık alanlarımdan birisi.

Sadece mavi tık için başvuru yaptık ondan kapandı deyip olayı bitirmek taraftara yapılacak en büyük saygısızlıklardan birisi.

Son olarak iki teşekkür.

Sayın Ahmet Baydar’a basın mensuplarına verdiği iftar için teşekkür ederim.

Sayın Başkan Ahmet Şan başta olmak üzere yönetim kuruluna normal seviyede kombine bilet fiyatı belirledikleri için teşekkür ederim.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • green wite

    adamlar doğru düzgün transfer yapamdı ne tıkı ne tiki Allah aşkına

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English