Son Dakika Haberler

Ömer Lütfi Ersöz

Ömer Lütfi Ersöz

​Kutsal Değerler Uğruna Mücadele Edenlere Selam Olsun

21 Aralık 2016
Ecdadımızın bulunduğu büyük Coğrafyayı, yüz yıl önce bölüp parçalayan,  iç ve dış hainlerin varisleri, son yıllarda yeniden güzel Ülke Türkiye’mizi parçalamak için iş başındalar. İnsanlık büyük bir riyakârlıkla karşı karşıya bulunmaktadır. Halep’te ve birçok yerde Müslümanlar katledilmekte, insanların büyük çoğunluğu bu zulmü, hem uygulamakta, hem de seyretmektedirler.
     Dünya beşten büyüktür diyerek en büyük eleştiriyi ve karşı duruşu Türkiye sürdürmektedir. Milletimizin feraseti, birlik ve beraberlik ruhu sayesinde, iç ve dış hainler Ülkemizin farklı noktalarında bombaları patlatsalar da asla emellerine ulaşamayacaklardır. Çünkü Milletimiz oynanan oyunun farkına varmış ve kenetlenmiş bulunmaktadır. Vatan, Millet, Ezan, Bayrak ve kısacası kutsal değerlerimiz için mücadele eden bütün kardeşlerimize selam olsun.
     Terörist hainlerin arkasında riyakâr, sahtekâr batının olduğunu çok iyi biliyoruz. Yaptıklarının bedelini kesinlikle ödeteceğiz ve ödeyecekler. Güçleri, ancak hiçbir şeyden haberi olmayan savunmasız masum insanlara yetiyor. Münafıkça, Kalleşçe saldırıyorlar. Mezhep savaşlarını körüklemek istiyorlar. Açıkça ortaya çıkan düşmanların gücü ne olursa olsun, güçlerini düşünmeden nasıl, Çanakkale geçilmez diyerek ecdadımız destanlar yazmışsa, 15 Temmuz gecesinde Milletimiz yedisinden yetmişine destanlar yazmışsa, bundan sonrada aynı kararlılıkla mücadelemiz sürecektir.
     Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece Allah (c.c.)'ın izniyle;
Ey Zalimler! Ey Şeytanın taraftarları! BAŞARAMAYACAKSINIZ! GÜZEL ÜLKE TÜRKİYE 'MİZİ,
B Ö L E M E Y E C E K S İ N İ Z! MİLLETİMİZE DİZ ÇÖKTÜREMİYECEKSİNİZ! BİR ÖLÜR, BİN DİRİLİRİZ! ÇANAKKALE, 15 TEMMUZ RUHU İLE MİLLİ SEFERBERLİK DÖNEMİMİZDE, MİLLİ KURTULUŞUMUZU er ya da geç mutlaka ama mutlaka sağlayacağız.
     Âyet-i Kerimede: “Allah yolunda öldürülenlere «ölüler» demeyin. Bilakis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız.” (Bakara Sûresi âyet:154)
  Güzel Ülke Türkiye’miz üzerinde, içeriden ve dışarıdan hainlerin oynadıkları çirkin oyunları gören aklıselim insanlarımız kenetlenerek, birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmalı, bütün sıkıntılarımızı aşmak için birlikte mücadele etmeliyiz. Birlikte mücadele ettiğimiz sürece, düşmanlarımız kaybetmeye mahkûmdurlar. Kutsal değerler uğruna mücadele ederken öldürülenler, Şehid edilenler diridirler. Yedi düvele karşı nasılki; Çanakkale geçilmez diyerek, ayrıca 15 Temmuz darbe girişiminde, Ellerinde Uçak, Helikopter, Tank, Top ve Silah olan hainlere, birlik ve beraberlik ruhunu yakalayan Milletimiz, sivil direnişi ile karşı durarak, mücadele ederek karşı konulup başarılı olunmuşsa, bundan sonrada aynı kararlılığımız sürecektir. Dün silahlarla yapamadıklarını, bugün ekonomik yollardan yapmaya çalışıyorlar. Paramıza ve değerlerimize sahip çıkararak bu oyunlarını da bozmalıyız. Herkes üzerine düşen görevi mutlaka yapmalıdır. Allah(c.c.), inananların yardımcısıdır.
    Günümüz Müslümanlarının en çok ihtiyaç duydukları konulardan birisi, beklide en önemlisi, birlik ve beraberliktir. Birlik ve beraberlik ruhunu kaybeden toplumlar, her şeylerini kaybetmek zorunda kalırlar. Fertleri birbirine düşmüş milletler, yok olup gitmeye mahkûmdurlar. Tarih bunun en büyük şahididir. Onun içindir ki dinimiz, birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukunun önemini belirtmiş, fitne ve tefrikanın da son derecede tehlikeli olduğunu da açıkça haber vermiştir. İnsanlarımız oyunlara gelmemelidir.
    Dinimiz İslam, insanları kesinlikle ırk, renk, soy ve cinsiyet ayrımına tabi tutmadan aynı anlayışla kucaklamaktadır. Birlik ve beraberliğin olmadığı yerde tefrika vardır. Tefrika, girdiği cemiyetlerde, itimat ve emniyet, hürmet ve muhabbet, şefkat ve merhamet gibi her türlü ahlaki güzellikleri ortadan kaldırır.
    Yeryüzünde cereyan eden bütün olumsuzlukların Müslümanların aleyhine olduğunu hepimiz görebiliyoruz. Dünya’nın birçok yerinde yapılan zulüm, işkence, vahşet, kan, gözyaşı vb. olumsuzlukların hemen hemen büyük çoğunluğu Müslümanların yaşadıkları coğrafyalarda, Müslümanlara reva görülmektedir. Bu yaşanan olumsuzlukları görmemek için kör, duymamak için sağır ve anlamamak içinse akılsız olmak lâzım gelmektedir. Biz Müslümanlar, zalimlere karşı, inancına bakmadan mazlumlara destek olmak zorundayız.
     Her birimiz elimizden gelen maddi ve manevi unsurlarımızı seferber ederek, güzelim ülke Türkiye’miz üzerinde oynanmak istenen oyunun olumsuzluklarını gidermek için çalışmalıyız.  İçeriden ve dışarıdan hainlik edip, sivillere, güvenlik güçlerimize saldıran teröristlerin her birinin tuzaklarını boşa çıkarmak için, gayret sarf etmeliyiz. Kesinlikle fitne ve fesattan uzak durarak, birliğimizi, dirliğimizi korumak zorundayız. Birlik ve beraberlik ruhunu koruduğumuz sürece başarılı olmamız, Rabbimizin lütfu ile kaçınılmaz olacaktır.
   Bu güne kadar kutsal değerlerimiz uğruna mücadele ederken hayatlarını kaybeden bütün Şehidlerimize Allah (c.c.)' tan Rahmet, Yaralılarımıza acil şifalar ve Milletimize Sabr-ı Cemil diliyorum.


 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Beytullah Selçuk

    Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi muhafaza buyursun inşaAllah

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • mustafa öztürk

    Kalemine sağlık.selamlar

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English