Son Dakika Haberler

Ali Günaydın

Ali Günaydın

​Küfür tek millettir

08 Haziran 2017
Mü’mine zindan, kafire cennet olan bu dünyada küfür dünyası gemi azıya almış görünüyor. Aslında dünyanın tamamı müslümanların olsa cennete nazaran zindan hükmündedir.
Müslümanlar Kur’ân ve sünnet merkezli dini hayattan uzaklaştıkça, ehli küfür karşısındaki dirençleri de o oranda kırılmıştır.
İslam kardeşliğinin yerini fırkalaşmalar doldurunca müslümanlara huzur haram olmaya başlamıştır. Hazan yaprağı gibi savrulan müslümanlar, güçlerini yitirip düşmanlarının oyuncağı haline gelmişlerdir. Bu duru içimizi parçalayan en büyük felakettir.
Yeryüzünü kan gölüne çeviren zamanımızın en büyük teröristleri olan Haçlı ve Siyonist dünya üstüne üstlük müslümanlara terörist diyecek kadar kabalığını ve küstahlığını göstermekten çekinmemektedir. Buna rağmen Müslümanlar da ne yazık ki büyük bir aymazlıkla birbirlerinin kuyusunu kazmaya ve dolaylı olarak da ehli küfre hizmete devam etmektedir. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe muhtacız sözleri ise temenniden öte geçmemektedir. İlâhî uyarılara kulak vermez ve gereğini yapmazsak, maâzallâh bu kafirler eliyle helak olmamız mukadderdir.
İlâhî fermana göre mü’minler ne kadar birbirlerinin kardeşi ise, kafirler de birbirlerinin dostu ve bâtılın hizmetkarıdırlar. Sözlerin en doğrusu ve hakikatın kendisi olan Kur’ân’ın uyarılarına kulak verelim:
“Sen dinlerine uymadıkça. Ne Yahudiler ve ne de Hıristiyanlar asla senden razı olmazlar. De ki: Allâh’ın yolu asıl doğru yoldur. Sana gelen ilimden sonra, eğer onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan, bilmiş ol ki, Allâh’tan sana ne bir dost, ne bir yardımcı vardır.” (Bakara, 2/120)
“Ey iman edenler! Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse, kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allâh, zalimler topluluğunu doğruya iletmez.” (Mâide, 5/51)
(Ey Muhammed!) İman edenlere düşmanlık etmede insanların en şiddetlisinin kesinlikle Yahudiler ve Allâh’a ortak koşanlar olduğunu görürsün…” (Mâide, 5/82)
Bakara 120. Âyette geçen “Sana gelen ilimden sonra, onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan, bilmiş ol ki, Allâh’tan sana ne bir dost, ne de bir yardımcı vardır.”
Burada geçen ilim, Kur’ân’dır. Mesaj gayet açık. ResûlullâH (sav)’in şahsında bütün ümmet uyarılmaktadır. Yani deniliyor ki:
“Ey ehli İslâm! Hayatınızı Kur’ân’a göre yaşamaz da sizden olmayanların güdümüne girerseniz başınıza geleceklere de katlanırsınız. Allâh da size yardım etmez.”
İslâm âlemi olarak çok sıkıntılı bir dönem yaşadığımız ortadadır. Buna sebep ise yine kendi aymazlığımızdır mâlesef. Her şey açık açık ortada iken, Haçlı ve Siyonist ittifakı Müslümanları yok etmeye çalışırken, ne yazık ki daha hala müslümanlar İslâm kardeşliği yerine kendi fırkalarını ön plana çıkarıp övünme yarışındadırlar.
“Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” kuralı çoktan terkedilmiş, herkes kendini hakikatın merkezine koymuş, başkasını yok etme gayretinde.
Müslüman halkların idarecileri genelde basiretsiz ve hain diktatörlerden müteşekkil oldukları için zulüm her yerde kendini gösteriyor. En son malum olduğu üzere sözde bazı müslüman ülke liderleri efendileri olan Siyonizm’in baş icracısı Amerika’nın işaretiyle bir başka müslüman ülke olan “KATAR EMİRLİĞİ” ile ilişkilerini kestiklerini bildirdiler. Sebep olarak da teröre destek vermiş. Yazıklar olsun bu müslüman görünümlü sahte idarecilere. Müslüman halkların mutlaka ayaklanarak bu idarecileri alaşağı etmesi lazım.
 Toplumlar üzerinde söz sahibi olan etkili ve yetkili alim, kanaat önderi herkesin bu ihaneti yüksek sesle dile getirmesi ve halkı bilinçlendirmesi elzemdir.
Mel’ûn Amerika ve İsrail her yerde kan döküyor. Milyonlarca müslüman katledildi ve de katliamlar devam ederken, müslümanlara terörist diyenlere lanet olsun. Bu vahşetin bir an önce sona ermesi için bütün müslümanların yekvücut olma  zamanı geldi de geçiyor bile.
Ucuz hesaplar peşinde koşan nemelazımcı sözde lider, kanaat önderi vs. bugün kenetlenmeyecekse ne zaman ittifak edecekler. İş işten geçtikten sonra kendilerinin de yok olması mukadderdir.
Küfür ittifakına karşı Kur’ân’ın gösterdiği yolda yürümekten başka çıkar yol yoktur. Sahabe asrı bizim tek örneğimizdir. Ya gerçek İslam ile hayatlanırız ya da Allâh korusun iki dünyayı da kaybederiz.
Oyun ne kadar büyük olursa olsun, Allâh’ın gücü her şeyin üstündedir. Yeter ki biz layık olmaya çalışalım.

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English