Son Dakika Haberler

Ali Günaydın

Ali Günaydın

​İnsan şeytanları

29 Haziran 2017
Malum olduğu üzere günlerdir CHP’lilerin bir yürüyüşü vatandaşın gündemini meşgul etmektedir. Adına “ADALET YÜRÜYÜŞÜ” dedikleri, tamamen provokasyon olan eylemin hinlikleri de ortaya çıkmaya başladı.
Bir iş, eylem ve söylemle ne zaman ortaya çıksalar mutlaka altından vatandaş aleyhine ve ülke zararına harekete geçtiklerini artık aklı selim olan herkes görmeye başladı. Artık iyice anlaşıldı ki, Haçlı ve Siyonizm, Devletimizi tekrar sömürge ve müstemleke haline getirmek için gizliliği bırakmış, açıktan açığa içimizdeki maşaları vasıtasıyla eylemlerini sürdürüyor.
Önce makul ve mantıklı görünen propoğandalarla işe başlıyorlar, sonra da açıkça ihanetlerini sergiliyorlar. Gezi olayları bütün tazeliği ile zihinlerimizdeki yerini koruyor. Önce ağaçların kesilmesine karşı olduklarını söylediler. Resmi açıklamalara göre 100 milyar dolarlık bir zarar verdiler. Sonra da ülkedeki bütün yatırımların durdurulmasını istediler. Yani ağaç kesimi bahane, ihanet şahane…
15 Temmuz darbe teşebbüsünde ortalıkta görünmeyen, daha sonra partisinin bir ilçe başkanının evinde saklandığı anlaşılan CHP genel başkanı, zoraki Yenikapı mitinginde bulunmuş, ancak zaman kaybetmeden ağababalarına sadakatini “KONTROLLÜ DARBE” sözleriyle dile getirmiştir. Sonra da darbecileri masum göstermek için parti olarak ellerinden geleni yapmaya çalışmışlar ve bu garetlerini devam ettirmektedirler.
ABD Ortadoğu’da işgal planlarını adım adım uygularken, Ülkemizde de ne yazık ki; CHP lideri Haçlı ve Siyonizm ağzıyla konuşarak:
“AKP Hükûmeti, terör örgütü olarak görülen MÜSLÜMAN KARDEŞLER’e verdiği desteği keserek ve RABİÂ simgesini de bırakarak işe başlamalıdır” diyordu.
Şimdi soralım:  Müslüman Kardeşler’e terör örgütü diyen kim?
Cevap: ABD, İSRÂİL ve bütün Haçlılar.
Müslüman Kardeşler Örgütü nerede eylem yaptı ve kan döktü?
Cevap: Hiçbir yerde. Üstelik tam tersine her türlü zulüm ve katliama maruz kaldılar. Seçilerek yönetime gelmelerine rağmen, darbeyle görevden el çektirildiler. Yani asıl zalim ve katillere laf yok. Dünyanın her yerinde terör estiren, katliam yapan başta ABD ve arkasındaki müttefiklerine kör ve sağır olacaksın, ekmeğini bu asil milletin sırtından yediğin Ülkemiz idarecilerin gelince, ağababalarından aldığın talimatı haykıracaksın. Bütün mazlum milletlerin tek umudu olan Devletimize takoz olacaksın. Oluk oluk akan kanları görmezden geleceksin. Bütün bunları da utanmadan sıkılmadan insan hakları, demokrasi diye kendin bile inanmadığın söylemlerle dillendireceksin. Yazık! Hem de çok yazık.
En son gündemde olan CHP ve avânelerinin yürüyüşü de tamamen tamamen proje ve provokasyon. Herkes bu gerçeğin farkında. Üstelik o kadar ihanet, alçaklık ve karaktersizlik ve de pislik saçan insan şeytanlarının melâneti de bu sefer erkenden kendini ele verdi. Mesela:
Gezide Müftü Karısı, Soma’da Madenci karısı ve en son Adalet yürüyüşünde (Adalet değil, ihanet yürüyüşü) Fetöcü annesi. Yazıklar olsun!
Bu yürüyüşte oğlum tutuklandı diye vatandaşı sokağa çağıran kadının CHP ATAŞEHİR BELEDİYESİ’nin kadrolu elemanı olduğu ortaya çıktı. Tutuklu bir oğlunun da olmadığı anlaşıldı.
Görüldüğü üzere oyun büyük. Tamamen ihanetle karşı karşıyayız. Bu kadar arsızlaşan bu insan müsveddeleri ancak insan görünümlü şeytan olabilirler. Başka söze hacet yok.
Hayatları tamamen entrika, ihanet ve hilelerle dolu bu provokatörlerin daha ne kadar alçakça roller üstlenebileceklerini kestirmek çok zor.
Yürüyüş boyunca gerçekleşen katılımlar tamamen vatan ve millet düşmanlarından oluşuyor. Hedef ise huzuru bozmak, becerebilirlerse Mısır’da olduğu gibi Hükûmeti devirip kendi diktatörlüklerini kurmak ve millete esaret hayatı yaşatmak.
Bugün Adalet diye yürüdüğünü söyleyen zihniyetin bu millete 90 sene zulmettiğini de unutmamak gerek. Adalet kavramı çok yüce bir kavramdır. Zalimler ve hainlerde bulunmaz.
Millet olarak biiznillah bu oyunu da bozacağız ve ihanete geçit vermeyeceğiz. Sahte Adaletçilerin güvendikleri İsrail güdümlü ABD ve diğer Haçlı toplulukları kadar bizim onlarla asla kıyaslanamayacak kadar Allâh’a güvenimiz tamdır. Zira bütün ihanet ve tuzakları bertaraf edecek sonsuz kudret sahibi odur.
Müslümanlar da en az bu hainler topluluğu kadar birbirine kenetlenmelidir. Zira bütün ihtilaflar Müslümanın gücünü zayıflattığı gibi, düşmanların da gücü artırmaktadır.
HASBÜNALLÂHÜ VE NI’MEL VEKÎL. NI’MEL MEVLÂ VE NI’MENNASÎR

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English