Son Dakika Haberler

Ali Günaydın

Ali Günaydın

​Hedef Diyanet

05 Ocak 2017
Her yönüyle bir istiklal mücadelesi verdiğimiz son zamanlarda dahili ve harici düşmanlar boş durmamakta, ellerinden geldiğince bu aziz milleti yok etmeye çalışmaktadırlar.

90 yıl boyunca adına çağdaşlık ve medeniyet denilmesine rağmen bir sömürge ülkesi olmaktan öte gidemeyen devletimiz, son zamanlarda uyanmaya başlayınca; iç ve dış saldırılar da artarak kendini göstermiştir. Hedef bellidir. Türkiye Devleti güçlenmesin. Mazlum milletlerin umudu olmasın. Siyonist ve Hristiyan dünyasının sömürgesi olmaya devam etsin. Onların, ülkemizdeki uzantıları ve kuklaları vasıtasıyla millet köle muamelesine maruz kalsın. İslâmî değerler hiç gündeme gelmesin. Ne kadar ahlaksızlık varsa çağdaşlık diye yutturulmaya çalışılsın. Vatandaş soyulmaya devam etsin. 80 milyon çalışsın, bir avuç azınlık yesin ve millete hükmetsin.

Yeter artık Demenin zamanı çoktan gelip geçti bile. Utanmazlığın, arsızlığın ve ahlaksızlığın bu kadarına da pes doğrusu. Bu milletin başına çöreklenmiş bir avuç azınlık, demokrasi yalanıyla 90 sene zulmetti. Sözde istiklal savaşıyla düşman ülkeden kovuldu. Gerçekte ise o düşmanın yapacağı her türlü kötülük dahildeki uşakları tarafından bu millete yapıldı. Milli ve manevi değerlerimiz yok edilmeye çalışıldı. Ağzını açan mukaddesat düşmanlığı yapıyordu. Her zaman kendilerinin tezgahladığı hilelerle ve tuzaklarla masum halk töhmet altında bırakıldı ve zulmedildi.

Sözde siyasi partiler kurduruldu ve demokrasi ile idare edildiğimizi zannettik. Millet siyasi ve dini fırkalara bölünüp birbiriyle yıllarca kavga ettirildi. Ağa babalarına sadakatte ağır davranan partiler kapatıldı. Hatta sözde ülkemizi koruyacak olan ordumuz arasındaki cuntacılar vasıtasıyla darbeler yapılarak millet hizaya getirildi. Gerekçe ise hep aynı idi: İRTİCA

Zaman gösterdi ki hep yalan ve hilelerle millet aldatıldı. Mesele milletin uyanmasıydı. Çünkü her yerde Müslüman kanı akıyordu. Bütün savaşlar Müslüman ülkelerde oluyordu. Hiçbir Yahudi ve Hristiyan ülke topraklarında savaş yoktu. Müslüman halkların başına ABD. İngiliz ve Avrupa Siyonizm’inin getirdiği diktatörler efendilerine bağlılığın gereği olarak kendi halkını katletmekte sakınca görmediler. Olan hep masumlara oldu.

Ülkemizde açıktan bir darbenin yapılamayacağını anlayan Haçlı ve Siyonist dünyası milletimizi birbirine kırdırmak için elinden geleni ardına koymamaktadır. İçimizdeki hain işbirlikçileri de bütün gayretleriyle ihanet ve bölücülüklerini sergilemektedirler. Artık takke düştü kel göründü. Bu saatten sonra milleti kandıramayacaksınız. Menfur emellerinize asla ulaşamayacaksınız. Can çekişen hayvan misali son bir çırpınışla Devletimizin en güzide kurumlarından olan Diyanet İşleri Başkanlığı’nanbsp; çemkirmeye başladılar.

Diyanet İşleri Başkanlığı, her şeyden önce anayasal bir kurumdur. Anayasanın 633 sayılı yasasına göre vatandaşı dini konularda doğru bilgilendirmek ve ibadetlerine rehberlik etmektir.

Kurulduğu tarihten bu tarafa Diyanet İşleri Başkanlığı, hiçbir etki altında kalmadan görevinin hakkını vermiştir. Birleştirici ve bütünleştirici özelliğinden asla taviz vermemiştir. Yaptığı hizmetlerle her zaman halkın takdirini kazanmıştır. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok muhtaç olduğumuz şu günlerde her türlü takdirin üzerinde bir gayretle gerek Başkan Sayın Prof. Mehmet GÖRMEZ ve gerekse bütün Diyanet personeli elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktadır. Birileri görmek istemese de içerde ve dışarda bütün masum halkların takdir ve övgüleri hep Diyanete olmuştur. Gerek ilmi çalışmaları ve gerekse mazlumlara yardım elini uzatmasıyla vazgeçilmez bir kurum olduğunu dünyaya göstermiştir. Bu durum tabii olarak birilerini rahatsız etmektedir. Bu kurumdan rahatsız olanlar malum olduğu üzere bölücü ve yıkıcı çevreler, dahili ve harici ihanet şebekeleridir. nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;

Mel’ûn ve menfur terör saldırılarının dış kaynaklı olduğunda şüphe yok. Hedef doğrudan devlet ve milletimiz. Güçlenen bir Türkiye Siyonist ve Haçlı dünyasının uykularını kaçırıyor. Bu sebeple doğrudan bir savaş yerine terörizmle saldırıyorlar. Her türlü imkanlarını seferber etmiş durumdalar. Bir yandan da cambaza bak misali propoğandalarla hedef saptırıp nbsp;vatandaşı kandırmaya çalışıyorlar. Bu bazen Genelkurmay, bazen bakanlıklar ve son zamanda Diyanet İşleri Başkanlığı.

Yılbaşından önceki hutbe yüzünden bir gece kulübüne terör saldırısı yapılmış. Hadi ordan insan görünümlü yaratıklar. Bu bahaneye sadece gülünür. Her çeşit terörün lânetlenmesini söyleyen Diyanet, terörü nasıl teşvik etmiş olabilir. Mesele Diyaneti hedef gösterip katliamı unutturmak. Öyle yağma yok. Diyanet öyle çakallara yem olacak bir kurum değil. nbsp;Sayın Başkan GÖRMEZ’in açıklamaları halkın duygularına tercüman olmuş ve büyük takdir görmüştür. Biz de tadir ediyor ve sonuna kadar da arkasında olduğumuz buradan ilan ediyoruz.

Hainler şunu çok iyi bilmelidirler ki; hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bir millet uyanıyor artık.

nbsp;

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English