Son Dakika Haberler

Ömer Lütfi Ersöz

Ömer Lütfi Ersöz

​Ey Amerika Hodri Meydan…

15 Ağustos 2018
Güzel Ülke Türkiye'miz üzerinde yıllardır oynanan oyunlara, ihanetlere bir yenisi daha eklenmiştir.  15 Temmuz akşamı ülkemizi işgale yeltenen hainlerin arkasında bulunan Amerika, bugünlerde de ekonomimize darbe vurmak için açıkça savaşmaktadır. Rabbimizin lütfu, milletimizin dayanışması ile bu savaşın galibi kesinlikle Türkiye olacaktır.

Güzel ülke Türkiye'mizin çok değerli insanları! Ülkemize yapılan ekonomik saldırı evangelist, siyonist emperyalist, hiç bir zaman bizi sevmeyen, dinlerine girmediğimiz sürece de sevmeyecek olan bilinçli hareket eden düşmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Bugüne kadarki her türlü saldırıyı aştığımız gibi inşAllah bu saldırıları da aşacağız. Her alanda üretimimizi artırıp lüzumsuz harcamalarımızdan vazgeçeceğiz. İnanıyorum ki yarınlarda dünyayı adaletle biz yöneteceğiz. Amerika, sadece bizimle değil sistemli bir şekilde Çin, Rusya, Kanada, Almanya, İran v. b. birçok ülke ile de uğraşmaktadır. İnanın Amerika'nın batması da yakındır. Artık tek kutuplu, iki kutuplu değil çok kutuplu bir dünya göreceğiz. Türkiye kendisi güçlü bir kutup olmuştur ve her geçen gün bu gücü daha da artacaktır. İnanıyorum ki; Amerika, yakın gelecekte ekonomik anlamda batacaktır.

Neyse bu konu çok uzun... Yıllar önce okuduğum Gizli Dünya Devleti Kitabında belirtildiği gibi, Faiz, Borsa, Kur üzerinden yapılan sömürü düzeni vardır. Bu sömürüyü ya durduracağız, ya da durduracağız başka yolu yok. Bizim köle olmamızı istiyorlar.Bu gerçeği görmek lazım. Kur yükselip düşebilir ancak vatan gitti mi asla geri gelmez. Bizler dolarsız yaşarız ama İslamsız ve vatansız asla! Kesin olarak şer olduğunu bildiğimiz darbe girişimi, Allah (c.c.)' ın lütfu, milletimizin feraseti ile içimizdeki hainlerin bertaraf edilmesi sonucu, nasıl daha güçlü olmuşsak, yıllardır müttefik gibi görünüp her türlü ihaneti yapan haydut Amerika' dan da bu açık ihanetleri sonucunda kurtulacağız.

Ey zalim Amerika' hodri meydan, hodri meydan…

Senin gibi hayduttan korkar mı Müslüman olan…

Ey Amerika!15 Temmuz'da gördünüz bizi,

Samanın Alevi gibi söndürürüz sizi.

 Ömer Lütfi ERSÖZ

Türkiye'mizi, vatanımızı, bayrağımızı seven, milletimiz 'in güzel insanları, korkmadan, büyük bir cesaretle saflarını belli ederek, cuntacılara karşı gelerek bir destan yazıp milli iradeye sahip çıkıp bütün oyunları dün bozduğu gibi bugünde bize dayatılan ekonomik oyunları bozacak güce sahiptir. Bu mesele sadece papaz meselesi değildir. Anladınız değil mi? Ey Amerika! Oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Ölümü severek göze alanları malları ile hiç korkutamazsınız.  Rabbimizin Lütfu, Milletimizin azmi ile imanımızı, irfanımızı ve birliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece Alev Alatlı'nın dediği gibi; Türkiye batmaz. Türkiye batarsa denizler, Okyanuslar taşar...

Müslümanlar dünden daha çok bugün, kardeşlik dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde maddi ve manevi unsurlarını seferber etmek zorundadırlar. Bu seferberlik ruhu, güzelim ülke Türkiye'miz üzerinde oynanmak istenen oyunun olumsuzluklarını 15 Temmuz gecesi giderdiği gibi, bundan sonra da aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdürdüğümüz sürece de bütün engelleri aşacağımıza inanıyorum. İçeriden ve dışarıdan güzel ülkemiz Türkiye'ye düşmanlık eden hainlerin tuzaklarını boşa çıkarmak için, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşlik hukukumuzu muhafaza etmek zorundayız. Siyasi görüşü ne olursa olsun, Müslüman Milletimiz,  Cuntacıların darbe girişimine, birlik ve beraberlik içinde dayanışma göstererek dur diyerek, darbecilere darbe yaptığı gibi bugünde aynı ruhla hareket edeceğine gönülden inanıyorum. Allah (c.c.)'ın yardımı Mü'minlerin üzerinedir. Birlik ve beraberlik ruhunu koruduğumuz, elimizden gelenleri yaptığımız sürece, hiçbir beşeri güç Milletimizi mağlup edemeyecektir. Tarih, bunun en büyük şahididir.

Allah (c.c.)'ın yardımı, lütfu, milletimizin irfanı ile büyük bir oyun dün bozulmuş, yarınlarda da bozulacaktır. Amerika, güçlü bir Türkiye istememektedir. Türkiye'mize, milletimize, vatanımıza, bayrağımıza, mukaddesatımıza, bütün kutsal değerlerimize ihanet eden haydutların zalimliklerine son vermek için mücadele ederek her alanda zafere ulaşan Mü'minleden olmamız duası ile sıhhat ve afiyetler dilerim.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English