Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Dolandırıcılar işi biliyor!

16 Saturday 2023

Para saçanlar, lüks arabalarla paylaşım yapanlar, en şaşalı takılarla boy gösterenler bir anda kayboldu. Sosyal medya maymunları pardon fenomenleri yapılan operasyon sonrası hizaya getirildi. Geçtiğimiz gün eşiyle yatakta paylaşım yapan  ve sosyal medyada tepkiler üzerine açıklama yapan karı koca aylık gelirlerinin 50-60 Bin TL olduğunu açıkladı. Hadi bu paylaşım yapan ahlaksızlar pişkin pişkin gülüyor ve kazandığı paranın helal haram olmadığına bakmıyor. Bu paylaşımlara para atanlarda hiç mi ahlak yada beyin yok onu anlamıyorum. Bunları takip edenler, bunlara para atanların gerçekten sosyolojik ve psikolojik durumları araştırmalı. Fenomenlere tekrar dönecek olursak bu kadar lüks hayatı milletin gözü önünde yaşamaları ve birkaç yıl öncesine kadar hiçbir şeyleri olmayanların kısa zamanda ne kadar zenginleştiklerine aklımız ermemişti. Anlaşıldı ki kara para aklama, bahis ve daha birçok yasa dışı faaliyetlerin içinde yer alan maşalarmış. Şimdilerde bazı fenomenler minibüse biniyor, açıklama yaparak aslında fakir olduklarını söylüyor. Haberlerde görünce  gülesim geldi. Acaba onun içinde para atan oldu mu? Ağlanacak tarafımız bunlara para yatıranlarda. Hayatı boyunca kendi emeğinin dışında para bulmanın yoluna girmemiş biri olarak gerçekten anlayamıyorum. Sadece sosyal medyada kazananlar için değil. Milyon dolar kazanan futbolcuların daha fazla kazanmak için olmayacak kişilerle, olmayacak yollarla daha da fazla kazanma hırsına kapılmalarına şaşırıyorum. Üretim yap, fabrika kur, işletme aç, kendin bilmiyorsan bilen girişimcilerle iş yap. İşte emeksiz para kazanma hırsı elindekini de böyle alır götürür. Sadece şeytan değil, dolandırıcılarda insanoğlunun emeksiz para kazanma hırsını bildikleri için müşteri bulmakta hiç zorlanmıyor. Ne diyelim. Emeksiz, zahmetsiz kazanılmayan her yolun sonu hüsrandır. Hem bu dünyada hem Ahirette. Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English