Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Batının pisliği

03 Monday 2023
Dünya’da İsveç diye bir ülke var. Batı’da tüm pislikleri bünyesinde toplamış bir ülke. Ne kadar terör örgütü var hepsine hamilik yapabiliyor. Pkk yılardır bu ülkede varlığını özgürce devam ettirdi. Fetö’nün de gözde yerlerinden biri. Demokrasi ve ifade özgürlüğü adı altında son yıllarda 80 Kuran yakma eylemine ev sahipliği yaptı. Polislerini de bu alçak eylemcilere koruma olarak verdi. İsveç’te yaşayan bir büyüğümüzün dediğine göre son eylemci bir Iraklı. “Oturum izni alamamış ama bu eylemden sonra kesin verirler” ifadesini kullandı. Bakmayın Iraklı olduğuna dinini satan alçağın teki. Kimse Müslüman diyemez.  Şimdi alçak alçaklığını yapacak ta biz ne yapacağız. İsveç’te onlarca Müslüman topluluğu var. İslam Dünyasından yüzbinlerce Müslüman yaşıyor. “Efendim İsveç özgür ve demokrat bir ülke. Burada ifade özgürlüğü var” demek kendi inancına ihanettir. Fransa da ki gibi bir ayaklanma olsa bakalım bu demokrasi abideleri! buna izin verecek mi? NATO’nun kapısında bekleyen İsveç’e asla bu kapı açılmamalı. Bu alçaklar benim inandığım dinin kitabını yakanlara göz yumuyorsa bizimde bu anlamda elimizde ki kozu kullanmamız gerekiyor. İsveç’te Pkk hala cirit atıyor. Tutuklanan, göz altına alınan, iade edilen bir terör örgütü üyesi de olmadı bu zamana kadar. NATO’nun ileri karakolu diye gösterilen ülkemiz İsveç gibi pislik barındıran, kollayan ülkeleri korumak için risk almamalı. Zaten NATO başlı başına sıkıntılı bir birlik. İçine daha fazla pislik almanın alemi yok. Bu arada Diyanet İşleri Başkanlığımızın sesi çok daha gür çıkmalıydı. Bunu beklerdim. Maalesef yeterli güçlü tepkiyi veremedi. Bu iş sadece bir siyasi mesele değil. Siyasi kınama ile geçiştirilmeden en yüksek tepkiyi gösterebilmemiz gerekirdi. Eyvallah…
 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English