Son Dakika Haberler

Ali Günaydın

Ali Günaydın

​​ALLAH İLE ALDANMAK VE ALDATMAK

25 Thursday 2016

Uzun zamandır başta sağlık problemleri ve yoğun mesâî sebebiyle yazmaya ara vermek zorunda kaldım. Bu zaman zarfında öyle gündemler oluştu ki şaşırmamak elde değil. Bırakın günü, saatte yeni gündem konuları meydana gelebiliyor. En önemli konu ise malum 15 Temmuz darbesi.

Darbeye kimler teşebbüs etti? Kimler yaptı? Niçin yaptı?

Bu soruların cevapları hakkında söylenmedik söz, yazılmayan makale kalmadı. Gündem bütün tazelik ve yoğunluğu ile devam ediyor. Belli ki daha çok sözler söylenecek, çok yazılıp çizilecek. Mesele çok boyutlu olduğu için güncelliğini sürdürmeye devam edecek. İşin uzmanları sürekli değerlendirmeler yapmaya devam edeceklerdir.

Her şeyden önce bu Cennet Vatana, Aziz Millete ihanet edenlerin emellerine fırsat vermeyen sonsuz rahmet sahibi olan Yüce Rabbimize sonsuz hamd’ü senâlar olsun. Tuzak kuranların ihanetlerini boşa çıkardığı için ne kadar şükretsek azdır.

Şimdiye kadar bu Aziz Millet Fetö denilen terör örgütüne iyi niyet besledi. Çünkü Allâh (CC) ile milleti aldattılar. Memleket sathında neredeyse herkes bu zümrenin İslâm’a hizmet ettiğine inanıyordu. Bu sebeple de zengini-fakiri hemen herkes elinden geldiğince yardım etti. Tek gerekçe vardı, o da Müslüman bir altın nesil yetiştirildiğine dâir inanç. Reklamlar da şüphe götürmeyecek kadar iyi yapılıyordu. Dünyaya İslâmî tebliğ yapılıyordu. Açılan okullar vasıtasıyla Türkiye’mizin adı yüceltiliyordu vs. Milletimiz bu yalanlara inandı ve elinden gelen yardımı yaptı. Herkesin ittifakla söylediği bir söz vardı. O da:

“Bunlar çocuklarımızı manevi değerlerle mücehhez, en üst derecede ilim adamı yapıyorlar.”

Bu palavralara mâlesef rahmetli Erbakan gibi pek az insan inanmamıştı.

Geçmişe dönüp baktığımızda az bir dikkat etsek aslında her şey kendini gösteriyordu. Fakat câzibelerine öyle kapılmışız ki; hiç düşünmeden methiyeler düzüyorduk. Fakat zararın neresinden dönülse kârdır tesellîsine sığınmaktan başka bir şey elimizden gelmiyor bugün. Her iyi niyetin iyi sonuç vermediğini acı bir tecrübeyle gördük. O da;“İslâm ile Müslümanları vurmak”

Kendisinin;Mehdî, Kâinât İmamı;gibi uyduruk sıfatlarla tanıtan biri, nasıl olup da kitleleri kandırarak kendisine köle yapmıştır.


Cevap basit: Kur’ân ve Sünnet’ten kopukluk. İkinci olarak da işi hep başkasına havale etme aymazlığımız. Ana-babaların bizzat çocuklarına kendilerinin vermeleri gereken İslâmî terbiyeyi bu örgüte yamamalarıdır. Onlar da ne yazık ki peygambere gerek olmadan, sadece Allâh’a inanmanın yeterli olacağı, Ehli Kitap yani Yahûdî ve Hristiyanlarla kardeş olarak cennete girileceği saçmalıkları ile beyinleri yıkamaya çalışmışlar.

İcraatlarının İslâmî olmadığı gün gibi âşikâr olan örgütün bu zamandan sonra tekrar insanları kandırabileceğine inanmamakla beraber, birkaç noktayı hatırdan çıkarmamakta fayda olduğunu düşünüyorum. Aklını kullanmayan taassup sahibi olanlar zaten inkâr yoluna gideceklerdir. Sözümüz aklı selîm sahiplerinedir.


Her şeyden önce kendisinin birnbsp;ŞİZOFREN;olduğu söylenen Fetö bizzat kendi ağzıyla Haçlı Dünyasına:nbsp;“Sizin emrinizdeyiz, bizi Türkiye’ye vermeyin”nbsp;sözü ile İslâm Dünyasının karşısında olduğunu deklare etmiş oldu

İkinci olarak da takiyye adı altında ne kadar haram varsa helaldir sözleriyle (özellikle fetva demiyorum) Allâh’a karşı gelmiştir.

Üçüncü olarak: Milletin hayru hasenatlarıyla palazlanıp, belli güce ulaştıktan sonra herkesi haraca bağlamak. Milletin emeğini gaspedip kendi hiyerarşisini kurarak kendinden olmayanları dışlamak. Kendilerine haraç vermek istemeyenlerin ocaklarını söndürmek. Bu zihniyet tam birnbsp;SİYONİST;zihniyetidir.

Çocukları ailelerinden koparıp kendine bağlı militan yetiştirmenin ise bırakın İslâmı, insanlıkla alâkası yoktur.

Daha birçok melânet olmakla birlikte bu saatten sonra hâlâ bu mafya tipi örgütün masum olduğunu söyleyebilmek için akıl yoksunu olmak lazım.

Bu konuları her dâim gündemde tutmak elzemdir. Yemek ve içmekten nasıl vaz geçilemiyorsa, geleceğimizin teminatı için bu ve benzer fırkaların tuzağına düşmemek adına yazmak gerekiyor.

Bu mücadelede Sayın Cumhurbaşkanımızı şahsen yalnız görüyorum. Evet sessiz çığlıklar ve ümmetin duâsı arkasındadır. Allâh (CC) yardımcısı olsun.

Allâh (CC) vatanımızı ve milletimizi her türlü dâhilî ve hâricî düşmanların şerrinden, tasallutundan muhafaza eylesin.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English