Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yazın Plajlarda En Çok Kullanılan Ürünler

Yazın Plajlarda En Çok Kullanılan Ürünler

Yaz aylarının en keyifli ve özlemle beklenen zamanları deniz sezonunun başladığı zamanlardır kuşkusuz. Kış aylarının soğuk ve kasvetli havasından sıyrılıp, yaz mevsiminin sıcacık ve cıvıl cıvıl atmosferine kavuşmayı kim istemez ki? İşin en keyifli ve heyecanlı taraflarından birisi de yeni yaz sezonu için alışveriş yapmak olsa gerek.

Plajda en çok gerek duyulan eşyalar plaj kıyafetleri ve güneşe karşı koruyucu cilt bakım ürünleridir. Uçuş uçuş pareolar, rengarenk bikini ve mayolar, plaj terlikleri, elbise ve şortlar ve hepsini derli toplu taşıyacağınız plaj çantaları en çok işinize yarayacak plaj ürünleri olarak sıralanabilir. Plaja giderken ne alınır sorusunun yanıtı ile plaj çantanızı eksiksiz olarak düzenleyebilir ve deniz sezonunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Plaja Giderken Ne Alınır?

Yaz mevsiminde plaja giderken ne alınır? Çantanızı özenle ve eksiksiz hazırlamak için yazımız size rehberlik edebilir. 

Peştemal

Dikişsiz, dikdörtgen formuyla suyu emen ve yumuşak dokulu bir ürün olan peştemal hem plaj havlusu hem de bikini ve mayo üzerine pareo olarak kullanılabiliyor. İnce dokularıyla fazla yer kaplamayan bir özelliğe de sahip olan peştemaller suyu hızlı emen özellikleri ile plaj çantalarında önemli bir yere sahiptir. 

Göz alıcı renk ve desenlerdeki plaj peştemalleri ile plajlarda hem konforlu bir deniz keyfi yapabilir hem de özgün bir plaj şıklığı yakalayabilirsiniz.

Plaj Çantası

Yaz sezonunda plajlarda kullanılabilecek ürünler arasında plaj çantası yer alır. Su geçirmeyen tekstil ile tasarlanan, rahat ve geniş formlarıyla her şeyden önce ihtiyaca cevap vermesi beklenen plaj çantası; plaj havluları, plaj kıyafetleri, plaj terlikleri, güneş kremleri, kitap ve dergiler, güneş gözlüğü, şapka, yiyecek ve içecek gibi eşyalarınızı derli toplu bir şekilde taşımanızı sağlar. İşlevselliklerinin yanı sıra şıklıkları ile de göz dolduran plaj çantaları ile pratik ve konforlu bir plaj deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

Güneş Kremi

En önemli ısı ve ışık kaynağı olan güneş, yaz aylarında dik gelen ışınlarıyla tüm canlılara yaşam enerjisi aşılar. Güneşin bu mutluluk verici ışınları aynı zamanda D vitamini kaynağı olarak kemik sağlığına da büyük katkı sağlar.  Radyoaktif özelliği olan ve cilt için büyük risk taşıyan ultraviyole ışınları hem yaşlanma etkilerini hızlandırarak cilt bariyerinde hasar oluşumuna hem de ciltte kızarıklık, gerilme, sızı gibi hassasiyetlerin ortaya çıkmasına neden olabilir.

Bu sebeple denize giderken plaj çantasında yerini alması gereken ürünlerin başında güneş kremleri gelir. Cildiniz için en uygun olan güneş kremini seçip, plaj çantanıza yerleştirerek güvenli bir deniz sezonu geçirebilirsiniz.    

 

Güneş Sonrası Bakım Ürünleri

Güneş kremi ve benzeri ürünler cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korurken, güneş sonrası bakım ürünleri güneşe maruz kalan cildin nemlenmesini, ferahlamasını ve sakinleşmesini sağlar. Güneşlendikten ve duştan sonra C vitamini içeren ürünler, cilt serumları, aloe vera jeli gibi ferahlatıcı ürünleri kullanarak, kuruma, kızarıklık, gerilme gibi problemlerin önüne geçebilirsiniz. Bu ürünlerde de kendi cilt tipinize en uygun olanları tercih etmeniz cilt sağlığınız için son derece önemlidir.

Keten Elbise

Keten kumaşın kaliteli ve sağlıklı dokusu, vücudunuzun nefes almasını kolaylaştırırken, plajlarda da stilinize şık bir hava katar. Keten plaj elbiseleri hafif dokusuyla, ferah ve rahat hissetmenizi sağlar. Cildi tahriş etmeyen, teri emen ve güneş ışınlarının solduran etkisine karşı da dayanıklı olan keten kumaşlarla tasarlanan plaj elbiseleri ile plaj çantanızı eksiksiz bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Keten Şort

Yaz aylarında tercih edilen keten şortlar plaj çantanız için vazgeçilmez parçalardır. Yumuşak ve ciltle uyumlu dokusuyla keten şortlar deniz keyfinizi ve plaj şıklığınızı ikiye katlar. Plaj çantanızda bulunduracağınız keten şortlar, plaja giderken bikini ve mayonun üzerine giymek için ideal parçalardır. Bu şortları taşıyarak rahatlığın ve şıklığın keyfini çıkarabilirsiniz.

Plaj Alışverişini Buldan’s'tan Yapın

Yaz sezonuna girerken yapacağınız alışverişlerinizde en uygun, şık ve konforlu ürünleri Buldan’s’ın zengin ürün arşivinde bulabilirsiniz. Peştemaller, havlular, keten kıyafetler ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz Buldan’s üzerinden kaliteli, şık ürünleri inceleyerek sezona harika bir başlangıç yapabilirsiniz.

 


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English