Son Dakika Haberler

Shout Oversıze Hoodie Modelleri

Shout, bünyesinde t-shirt, pantolon, kimono, şort ve çorap gibi çeşitli özel tasarım baskılar içeren ürünler üreten bir firmadır. Firmanın ürünlerinde yüksek kalite standartlarında ve oldukça fazla çeşitte seçenekler bulunmaktadır.

Unisex Oversize Hoodie
Hoodie, kelime olarak kapüşonlu anlamına gelmektedir. Ancak hoodie, normal kapüşonludan farklı bir yapıya sahiptir. Farklarından bir tanesi de geniş ve yüzü daha çok kapatan kapşonluya sahip olmasıdır. Bir diğer farkı ise cinsiyetten bağımsız ve unisex olarak üretilmesidir.
Oversize hoodie modelleri, bol kesim olarak üretilen kapüşonlu ürünlerdir. Bu modele sahip ürünler, kullanıcılar tarafından, özellikle sokak modası tercih eden kişiler tarafından tercih edilmektedir. Bu modellerin geniş kombinleme imkanı ile kullanıcı kitlesi de her geçen gün artmaya devam etmektedir.

Shout markası, oversize hoodie üretiminde kaliteli malzemeler kullanarak yüksek kaliteye sahip ürünler üretmektedir. Hoodie ürünlerinde 3 iplik kullanımı gerçekleştirilmektedir. Shout, 3 ipin tümü için pamuklu iplikler kullanarak kumaş kalitesini en üst kalitede tutmaktadır. Bu kumaş ile cilt sıcaklığı ve cilt korunmaktadır. 

Shout hoodie ürünlerinin avantajlarından bir tanesi de sahip olduğu geniş ürün skalasıdır. Ürünlerde uzak doğu mitolojisinin gizemli yaratıkları, anime dünyasından çeşitli faktörler ve daha pek çok desen yer almaktadır. Ayrıca ürünlerde oldukça fazla renk seçeneği yer almaktadır. Ürünler ile rahatlık ve şıklık bir araya getirilerek havalı kombinler yapılabilmektedir. Oversize Hoodie; etek, şort, pantolon ve elbise gibi pek çok ürünle kombinlenebilmektedir.

Oversize Pantolon Modelleri
Günümüzde hayattaki pek çok gelişme ile beraber görsellik daha ön plana çıkmaya başlamıştır. Her kesimden pek çok insan modayı takip ederek daha şık kombinler yapmaya çalışmaktadır. Başta X kuşağı olmak üzere çeşitli yaşlarda insanlar tarafından oversize ürünler tercih edilmektedir. Oversize ürünler, rahatlık ile şıklığı birleştirerek estetik beklentileri karşılamaktadır.
Oversize pantolon erkek modelleri kombinlenmesi daha zor ürünler olmakla beraber yapılan iyi kombinler ile şık bir görünüm de sunabilmektedir. Yüksek bel ve bol paça olarak üretilmektedir. Yine yüksek bel ve bilekleri bantlı olan jogger pantolonlar da bulunmaktadır.

Shout, yüksek kaliteli malzemeleri ile kullanıcı beklentilerini karşılayan yüksek standartlarda ürünler üretmektedir. Ürünlerdeki geniş seçeneklerde kullanıcılara pek çok seçenek sunmaktadır.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”