Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Nevra Bilem Kimdir? Nevra Bilem Nereli, Kaç Yaşında, Evli mi?

Kısa süre önce kara para aklama iddiaları doğrulanan Dilan Polat ve Engin Polat’ın ardından gözler fenomenlere dikildi. Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olarak bilinen Nevra Bilem de dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Nevra Bilem Kimdir? Nevra Bilem Nereli, Kaç Yaşında, Evli mi?
Kısa süre önce kara para aklama iddiaları doğrulanan Dilan Polat ve Engin Polat’ın ardından gözler fenomenlere dikildi. Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olarak bilinen Nevra Bilem de dikkat çeken isimlerden biri oldu. Makyaj, güzellik ve yaşam stili videolarıyla belirli bir takipçisi olduğu için sosyal medyada yerini alan fenomenlerden biridir. En son altın paylaşımlarıyla gündemde yerini alan Bilem, pek çok kişinin merak ettiği fenomenler arasında yerini aldı. Özellikle de mesleği çok merak ediliyor.

Nevra Bilem Nasıl Tanınıyor?

Nevra Bilem, havuzda altın takılarıyla kendini öne çıkaran bir isim oldu. Sık sık deste paraları ve altınlarını paylaşan sosyal medya fenomeni çoğu kişiyi imrendirirken çoğu kişinin de dolandırıcılık nedeniyle işaret edildi.

Nevra Bilem Nereli, Kaç Yaşında?

1996 yılında Bursa'da dünyaya gelen Nevra Bilem, Instagram platformunda özellikle makyaj, giyim ve güzellik konularında yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. 2022 yılında evli ve bir çocuk annesi olan Bilem, Gelin Evi programına katılarak seyircilerle buluştu. Uzun süredir belirli bir takipçisi olan fenomen özellikle de takı ve para paylaşımlarıyla dikkat çekti.
Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından çoğu sosyal medya takipçileri, avukat ve gazetici sosyal medya fenomenlerini irdelemeye başladı. Fenomen Nevra Bilem de en son havuzda yaptığı altın paylaşımının ardından dolandırıcılık iddialarıyla gündeme düştü.  İddiaların ardından dikkat çeken ve polis karakoluna ifade vermek üzere çağrılan Nevra Bilem hakkındaki son gelişmeler merak konusu oldu.

Nevra Bilem Kaç Yaşında?

Nevra Bilem 1996 yılında doğmuş olup 2023 yılı itibariyle 27 yaşındadır. Bilem’in yaşı ve hayatı önce Gelin Evi programında merak edilmeye başladı. Bu programda tanınmaya başlayan Nevra Bilem’in özel hayatı da merak konusu oldu.

Nevra Bilem Evli Mi?

2023 tarihinde 27 yaşında olan Nevra Bilem 6 yıllık evlidir.  Gelin Evi programının önceki sezonlarında da yarışan Bilem, adını duyuran ve öne çıkan gelin yarışmacılardan biridir. Genç yaşta evlenen sosyal medya fenomeninin şu an 1 çocuğu vardır.

Nevra Bilem Eşi Kimdir, Ne İş Yapıyor?

Kısa süre önce Nevra Bilem külçe altın hediyeleriyle paylaşım yapmıştı. Bunun üzerine eşinin kim olduğu ve ne iş yaptığı merak edildi. Kendisinin Bursalı olduğu bilinen Nevra Bilem’in eşi ise Mardinli’dir. Mardin ve Bursa gelenek göreneklerini sosyal medyada paylaşan Bilem, bunun takipçiler tarafından büyük ilgi duyduğunu belirtti. Sosyal medya paylaşımlarında fenomen olma yolunda içerik olarak özellikle bu iki ilin değerlerini paylaşmaktadır.

Nevra Bilem Ne İş Yapıyor?

2015 yılından bu yana sosyal medya hesabını aktif kullandığını belirten Bilem, şu an yüksek takipçi kitlesine hitap etmektedir. Yaşam tarzı çoğu takipçisini özendirirken kimi takipçisinin de eleştirilerine neden olmaktadır.
386 bin kişiye hitap eden Nevra Bilem, Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanmaktadır. Günlük olarak etkileşimli içerikler paylaşarak, takipçi sayısını sürekli artırdığı gözlemlenmektedir. Ev hanımı kimliğiyle tanınan Bilem, sosyal medya alanında da aktif paylaşımlar yapan bir fenomendir. Aynı zamanda aktif bir şekilde kullandığı YouTube hesabıyla da dikkat çekmektedir. Çoğu sosyal medya fenomeni gibi makyaj, güzellik, yemek tarifi ve vloglarıyla izleyicilerle buluşmaktadır.

Nevra Bilem Nasıl Tanındı?

Sosyal medya fenomeni olan Nevra Bilem, sosyal medyaya adımını uzun süre önce attığını belirtti. Biraz şans ve çabalarıyla tanındığını söyleyen Bilem, Gelin Evi programında da dikkat çeken bir isimdi. 2015’ten bu yana sosyal medya fenomeni olma sürecini sürdüren Nevra Bilem şimdi de paylaşımlarına devam etmektedir.
 

Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English