Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Çekeceğiniz Her Şey İçin Tek Adres: Çekicen

Çekeceğiniz Her Şey İçin Tek Adres: Çekicen
Çekicen, römork, karavan ve çeki aksesuarları için ihtiyaç duyduğunuz her türlü malzemeyi size sunar. Aracınızın markasına, modeline ve şasisine uygun olarak çeki demiri ve topuzu seçebilirsiniz. Trafikte kullanabileceğiniz büyük ya da küçük römorklara uygun çeki demirleri sayesinde yük taşımada hiç sorun yaşamazsınız.
Gerek iş için gerekse hobi amaçlı taşımacılık işlemlerinizde ihtiyaç duyduğunuz her türlü malzemeyi kolayca ve güvenilir şekilde tek adresten bulabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uzun yıllar boyunca cevap verebilecek taşımacılık türüne uygun, trafikte kullanabileceğiniz çeki aksesuarları için şimdi bizimle iletişime geçin!

Çekicen Römork ve Çeki Demirleri

 
Çekicilerinize uygun römork malzemeleri ve çeki demirleri için en kaliteli bağlantı malzemeleriyle güvenli taşımacılık yapabilirsiniz. Bağlantı noktası için vazgeçilmez olan çeki topuzları ve çekiciyle taşıyıcıyı birbirine bağlayan çeki demirleri sayesinde taşıma sırasında zorlanmazsınız.
Aracınızın türüne, çalıştığınız faaliyetlere ve taşıyacağınız malın ve ağırlığın türüne uygun seçim yapmalısınız. Taşımacılık sektöründe her araç için ihtiyaç duyacağınız çeki ve taşıyıcı aksesuarları farklılık gösterir. Büyük Römork ve karavan için destek tekerleğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Burada tekerleğin taşıma kapasitesine dikkat etmelisiniz.
150 – 500 kg arasında taşıma kapasitesine sahip olan karavan ve römork destek tekerleği seçeneklerini Çekicen’de bulabilirsiniz. Karavanınızın ya da römorkunuzun ağırlığına uygun destek tekerleklerini destek tekerlek kelepçeleriyle daha dengeli şekilde kullanabilirsiniz. 

Çekicen Her Markaya ve Modele Uygun Çeki Demirleri

 
Çekicen çeki demirleri farklı marka binek otolara, ağır vasıtalara, karavanlara ve taşıyıcılara uygun seçeneklere sahiptir. Küçük ve büyük binek otolara; minibüs, minivan, spor ve lüks araçlara uygun farklı çeki demirleriyle mükemmel taşımacılık şartlarını sağlayabilirsiniz. Hatcback, SUV, panelvan ve daha birçok farklı araç kasası tipine uygun olarak seçeceğiniz çeki demirleri sayesinde karavanlarınızı rahatlıkla çekebilirsiniz.

Çekicen ile Kamp Hayatına Dair Her Şey

 
Çekicen kamp yapmayı sevenlere sadece çeki ve römork malzemeleri konusunda değil, kamp malzemeleri konusunda da seçenekler sunar. Daha konforlu bir kamp süreci yaşamak için rahat ve dayanıklı kamp sandalyeleri, masaları, matlar Çekicen’de!
İstediğiniz yerde durup manzaraya karşı rahatlıkla çay ve kahve keyfi yapabilirsiniz. Keyifli bir keşif, yolculuk ve konaklamada portatif ve ergonomik Çekicen kamp malzemelerinin rahatlığıyla şimdi tanışabilirsiniz.

Karavanda Yaşam Çekicen’le Daha Kolay    

 
Karavanınıza ve aracınızın tipine uygun çekici aksesuarları sayesinde rahat bir yolculuk yapabilirsiniz. Aracınıza kolayca monte ettirebileceğiniz çeki demirini güvenilir bir adresten aldığınız sürece korkmanıza gerek yok. Güvenilir yetkili ya da teknik servis tarafından montajını yaptırıp kaydını tamamladığınız çeki ve römork aksesuarlarınızla karavan hayatınız son derece güvenli geçer.

Yalpalamayı engelleyecek ve karavanınızı güvenli şekilde çekmenizi sağlayacak karavan stabilizatör – anti yalpalama kaplini kullanabilirsiniz. Römork ve karavan tekerlek kilidi ise durduktan sonra tekerleğin dönmesini ve hareket etmesini engeller. Karavanınız ve römorkunuz için üst düzey güvenlik yöntemlerini ve aksesuarlarını Çekicen’de kolayca bulabilirsiniz.
Sadece karavan içi ya da çeki aksesuarları değil, konaklama sırasında rahat etmenizi sağlayacak malzemeleri de burada bulabilirsiniz. Örneğin Karavan tentesi, yaz kampları için size en güzel kahvaltı ve yemek saatlerini geçirmenizde yardım eder. Hem yolculuk ve çeki işlemleri hem de konaklama sürecinde kullanabileceğiniz kamp malzemelerini güvenilir şekilde satın alabilirsiniz.

Neden Çekicen?

 
Çekicen, her markaya ve modele uygun çeki demirini, çeki topuzunu, römork aksesuarını, kamp hayatına dair ihtiyaç malzemelerini size sunar. Kaliteyle güvenliği bir araya getiren Çekicen yolculuk sırasında herhangi bir gevşeme ya da aşınma söz konusu olmadan süreci tamamlamanıza yardım eder.

Kamyon, binek otomobil, karavan gibi farklı araçlar için tek adresten çözüm sunar. Taşımacılık, karavan ve kamp hayatı için yüksek verim, çözüm odaklılık, üstün güvenlik sistemlerini size sağlar. Dayanıklı çeki demirleri, savrulma önleyici sistemleri, çalınmaya ve hareket etmeye karşı güvenli tekerlik sabitleyicileri her şartta güvende olmanıza yardımcıdır.

Uluslararası kalite ve güvenlik standartlarına uygun malzemeleri ve aksesuarlarıyla güvenliğinizi her zaman korumayı hedefler. Doğru montaj yapıldığı sürece aracınıza uygun aksesuarları uzun yıllar rahatlıkla kullanmanız için çalışır.

İnternetten kolayca sipariş vererek taşımacılık, lojistik, e-ticaret, karavan kiralama hizmetleri gibi sektörlerin işlerini üstün kaliteyle yapmalarına yardım eder. Çekicen, hareket öncesi, hareket halindeyken ve hareket sonrası aşamalarda güvende olmanız için var.

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English