Son Dakika Haberler

BURUN AMELİYATI HAKKINDA

 

Burun ameliyatları bazen estetik amaçlı bazen de sağlık için yapılan ameliyatlardır. Yapılacak ameliyatlar öncesinde alanında uzman kişiler tarafından gerekli muayeneler yapılmaktadır. Yapılan muayeneler sonrasında eğer estetik yapılacak ise sağlık açısından her konu düşünülüp müdahale edilmektedir. Sağlık açısından yapılacak olan burun ameliyatlarında da her konuya dikkat edilmelidir.

Günümüzde burun ameliyatları artık daha hızlı ve kolay yapılmaktadır. Gelişen teknoloji ve tıptaki ar-ge çalışmaları sayesinde burun ameliyatları eskiye göre daha da kolay ve ağrısız yapılmaktadır. Alanında bir uzman tarafından yapılacak burun ameliyatları oldukça önem taşımaktadır. Hastanın şikayetinin öğrenilmesi ya da ne istediğinin sorulması muayenen aşamasında gerçekleşen bir durumdur. Sonrasında ise hasta sağlığını koruyacak cerrahi müdahale programı hazırlanır ve müdahale öncesinde gerekli testler yapılmaktadır. Ameliyat öncesindeki testlerin eksiksiz yapılması ameliyat esnasında oluşabilecek olumsuz durumların önüne geçmek için önemlidir.

Burun ameliyatı olunması gereken durumlarda öncesinde sağlık kuruluşları ve doktorlar ile ilgili ciddi bir araştırma yapılmalı ve tedavi sürecinin en ağrısız şekilde geçirilmesi amaçlanmalıdır. Yapılacak olan müdahaleye göre sürelerde değişiklik olsa da burun ameliyatları çok uzun sürmeyen kolay denilebilecek ameliyatlar arasındadır. Estetik haricinde et nedeniyle ya da kemik eğriliği nedeniyle rahat nefes alamama, horlama vb. gibi sağlığı etkileyen durumlarda ameliyatlar yapılmaktadır. Günlük hayatın sağlıklı olarak devamı için burun ameliyatları gerekli olmaktadır. Burun ameliyatları ile ilgili daha fazla bilgi almak için linke tıklayabilirsiniz.

Burun əməliyyatı

ANDROLOJİ BÖLÜMÜ HAKKINDA

Androloji bölümleri hemen her hastanede olmasa da açılmaya devam eden Ürolojinin bir alt dalı olan bölümdür. Bu bölüm erkek cinsel sağlığı üzerine çalışmalar yapmaktadırlar. Erken boşalma, ereksiyon problemi ya da cinsel isteksizlik gibi erkek cinsel sağlığını etkileyen konular üzerinde teşhis ve tedavi yapan bölümlerdir. Testosteron hormonu, sperm sağlığı gibi durumlarda da tedavi uygulanmaktadır. Ya da rutin kontroller çocuk sahibi olma durumu için sperm testleri yapılmaktadır. Bunlar ile ilgili her konuya Androloji bölümü bakmaktadır.
Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki bu bölüm birçok insan tarafından çekinilen ve gitmek de kararsız kaldığı bir bölümdür. Erkek sağlığı açısından önemli olan bu tarz sıkıntılar yaşayan kişilerin bunun sadece bir sağlık sorunu olduğunu ve tedavi sürecini başlatması gerektiğini kabul etmesi gerekir. Sonrasında ise şikayetleri için bu bölüme başvurmalıdırlar. Yaş almaya bağlı olarak gelişebilecek bir durum olsa da erken yaşlarda da benzer rahatsızlıklar yaşanabilir. Önemli olan bir an önce teşhis konulup tedaviye başlanmasıdır. Hemen her hastalıkta olduğu gibi Androloji bölümündeki hastalıklarda da erken teşhis önemlidir. Çoğu insan tarafından daha yeni duyulan ya da az duyulan bir bölüm olan Androloji bölümü hakkında daha ayrıntılı bilgi için bağlantıya bakabilirsiniz. Hastalıklar, teşhisler ve tedavi süreci hakkında gerekli bilgilere hemen ulaşabilirsiniz.

Andrologiya hakkında detaylı bilgiyi bu linkten alabilirsiniz.

ÜROLOJİ BÖLÜMÜ HAKKINDA

Üroloji bölümü denilince akla ilk olarak erkek cinsel sağlığı gelse de Üroloji bölümü daha farklı hastalıklar ile ilgilenmektedir. Cinsel sağlık ile ilgili hastalıklar ile Androloji bölümü ilgilenirken Üroloji bölümü idrar yolu iltihapları, kistler, kanser vb. hastalıkların teşhis ve tedavisi ile ilgilenmektedir.

Genel olarak böbrek ve idrar yolundaki hastalıklar ya da üreme sistemindeki olumsuz durumlar ile ilgilenen Üroloji bölümü erkek sağlığı için gerekli tüm tedavi yöntemlerini uygulamaktadır. Her hastanede bulunan bu bölüm diğer bölümler gibi oldukça önemlidir. Teşhisin erken olması önemli olduğundan herhangi bir şikayet veya şüphe olması durumunda en kısa sürede Üroloji bölümüne başvurulmalıdır. Muayene sonrasında doktor tarafından yapılacak olan tahliller yaptırılmalı ve tedavi sonuna kadar tamamlanmalıdır. Erkeklerde ilerleyen yaşlarda sıkça görülen prostat ve diğer hastalıkların tedavisinden olumlu sonuç alınabilmesi için kadınlarda olduğu gibi erkeklerinde düzenli kontrole gitmesi önemlidir. Üroloji bölümü bazı kadın hastalıklarına da bakabilen sadece erkek sağlığı ile ilgilenmeyen bir bölümdür. Bölüm ile ilgili kişilerin çekincesi olsa da sağlığın önemi ve göz ardı edilmesinin daha ciddi sonuçlar doğuracağı unutulmamalıdır. Üroloji bölümü hakkında daha fazla bilgi almak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

İstanbul NS Klinik ile iletişime geçmek için web sitelerinde yer alan numaraları kullanabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English