Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Altın Kolye Seçiminde Kusursuz Seçenekler

Altın kolye, kadınlar için en gözde aksesuarlar bir tanesidir. Bu nedenle altın kolye seçiminin bir hayli önemli olduğundan bahsedebiliriz. Altın bir kolye tarzınıza güzellik katar. Bir aksesuar olarak altın kolye çok yönlüdür ve kişisel tarzı ne olursa olsun herkes istediğini elde edecektir. Bazıları için zenginlik ve refahı simgeleyen bir statü sembolüdür. Altın bir kolye de yatırım yapmak için harika bir yol olabilir.  Ancak farklı altın kolye çeşitleri olduğu için bir tane satın almak zor olabilir. Bu nedenle, iyi eğitimli olmanız ve bir tane satın almayı planlarken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz gerekir. Şimdi gelin, altın kolye ayarları ile ilgili dikkat etmeniz gerekenleri inceleyelim.
Altın Kolye Kaç Ayar Olmalı?
Altın farklı saflıklarda gelir. Küçük bir damga altının ağırlığını verir ve bulunduğu yere göre farklı ölçüler vardır.  Genellikle 24 bölümden oluşan bir damga numarası vardır.  Örneğin, elinizde tuttuğunuz altın kolyenin ayırt edici özelliğinin 18 karat veya 18k olduğunu göreceksiniz. Kolyenin %75'inin saf altın olduğu ve geri kalanının çinko gibi başka bir metal olduğu anlamına gelir. 
24K sayısı saf altının (%99,9) ayırt edici özelliğidir.  İşareti olmayan bir altın kolye, gerçek altının olmadığı anlamına gelir. 24K altın en saf olduğu için en değerli olduğu kadar, ondan tasarlanan bir altın kolye çok yumuşak olur ve her gün takacaksanız muhtemelen narin olur. Bu nedenle altın takılar genellikle bakır, gümüş, çinko, pirinç ve nikel gibi metallerle karıştırılır. Saf altın bir kolyeyi altın kaplama veya altın dolgulu bir metal ile karşılaştırırsanız, içindeki altın yüzdesi daha yüksektir. Çoğu mücevher tutkunu, dayanıklı ve uygun fiyatlı oldukları için 14K veya 18K'yı tercih eder.
En Şık Altın Kolye Seçenekleri
Kayra mücevher altın kolye seçenekleri arasından sizlere en kaliteli olanları sunuyor. Siz de birbirinden şık ve kaliteli bir görünüme sahip olan bu ürünleri detaylı bir şekilde inceleyerek sizin için en uygun olanları kolayca sipariş verebilirsiniz. En şık kolye seçenekleri sizleri bekliyor.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English