Son Dakika Haberler

Konyaspor, sezonun en kritik maçlarından birisine çıkıyor!

Eklenme Tarihi: 02.04.2024 - 11:18

Konyaspor, sezon en kritik maçlarından birisine çıkıyor! Anadolu Kartalı Süper Lig’in 31. haftasında Trabzonspor’u ağırlayacak. 3 Nisan Çarşamba günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi Sakarya bölgesi hakemlerinden Atilla Karaoğlan yönetecek

Konyaspor, sezonun en kritik maçlarından birisine çıkıyor!

İçinde bulunduğumuz 2023-24 sezonunda zorlu bir dönemden geçen Konyaspor, sürecin kırılma maçlarından birisine çıkıyor! 33 puanla 16. sırada, küme düşme hattının bir basamak üstünde yer alan yeşil-beyazlılar; 49 puanla 3. sırada bulunan Trabzonspor’u ağırlayacak. 3 Nisan Çarşamba günü Konya Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 20.30’da başlayacak.

 

Zorlu karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek
Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak zorlu karşılaşmayı Sakarya bölgesi hakemlerinden Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek. Mert Güzenge ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak. 


Konyaspor’da 2, Trabzonspor’da 4 eksik var
Kritik karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi Konyaspor’da sakatlıklarından dolayı sezonu kapatan sol bek Yasir Subaşı ve forvet Muhammet Demir bu maçta forma giyemeyecek. Konuk Trabzonspor’da ise sağ bek Mehmet Aydın ve stoper Hüseyin Türkmen sakatlıklarından dolayı, forvet Enis Destan ise kart cezasından dolayı bu maçta görev alamayacak. Öte yandan sakatlıktan dönen golcü Paul Onuachu’nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

Konyaspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Fahrudin Ömerovic nezaretinde 4-2-3-1 dizilişiyle mücadele eden Konyaspor’un, zorlu Trabzonspor maçında da aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Jakub Slowik (27), savunma 4’lüsünde Uğurcan Yazğılı (5), Filip Damjanovic (33), Teenage Hadebe (15) ve Guilherme Sitya (12), 2’li ön liberoda Soner Dikmen (6) ve Steven Nzonzi (37), 3’lü orta sahada Alassane Ndao (18), Oğulcan Ülgün (35) ve Marlos Moreno (70), forvette ise Sokol Cikalleshi’nin (17) forma giymesi bekleniyor. 

Trabzonspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Abdullah Avcı nezaretinde 4-2-3-1 sistemiyle mücadele eden Trabzonspor’un; Konyaspor maçında da aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Bordo-mavililerin kalesinde Uğurcan Çakır (1), savunma 4’lüsünde Thomas Meunier (12), Joaquin Fernandez (3), Stefano Denswil (24) ve Eren Elmalı (18), 2’li ön liberoda Berat Özdemir (5) ve Batista Mendy (6), 3’lü orta alanda Edin Visca (7), Nicolas Pepe (19) ve Trezeguet (10), tekli forvette ise Umut Bozok’un (9) görev alması bekleniyor. (Hasan Yıldırım)

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”