Son Dakika Haberler

Anadolu Kartalı kritik virajda!

Eklenme Tarihi: 01.09.2023 - 13:57

Konyaspor, Süper Lig’in 4. haftasında İstanbul deplasmanına çıkıyor! Ligin ilk 3 haftalık periyodunda 1 galibiyet ve 2 beraberlik alan yeşil-beyazlılar, boy gösterdiği 2 maçın 2’sinden de mağlup olan Başakşehir karşısında puan arayacak.

Anadolu Kartalı kritik virajda!
Konyaspor, Süper Lig’in 4. haftasında Başakşehir’in konuğu olacak. Ligde çıktığı ilk 3 maçta 1 galibiyet ve 2 berberlikle elde eden yeşil-beyazlılar, boy gösterdiği 2 maçın 2’sinden de mağlup ayrılan Başakşehir karşısında puan arayacak. 2 Eylül Cumartesi günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.15’te başlayacak.

Düdük Atilla Karaoğlan’da
Başakşehir ile Konyaspor arasında oynanacak zorlu karşılaşmayı Sakarya bölgesi hakemlerinden Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Süleyman Özay üstlenecek. Gürcan Hasova ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Her iki takımda da 4’er eksik
Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksikler bulunuyor. Ev sahibi Başakşehir’de stoper Efe Arda Koyuncu, orta saha Sekou Tidiany Bangoura ve kanat Patryk Szysz cezaları, orta saha Mahmut Tekdemir ise sakatlığından dolayı bu maçta görev alamayacak. Konuk Konyaspor’da ise stoper Adil Demirbağ cezası, kaleci Mehmet Erdoğan, kanat Ata Berk Karababa ve forvet Muhammet Demir ise sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecek.

Başakşehir’in muhtemel 11’i
Teknik direktör Emre Belözoğlu nezdinde 4-4-2 sistemiyle mücadele eden Başakşehir’in, Konyaspor’a karşı da yine aynı diziliş ve oyun anlayışıyla sahada yer alması bekleniyor. İstanbul ekibinin kalesinde Muhammed Şengezer (16), savunma 4’lüsünde Şener Özbayraklı (2), Edgar Ie (32), Leo Duarte (5) ve Lucas Lima (60), 4’lü orta sahada Serdar Gürler (7), Eden Karzev (72), Berkay Özcan (10) ve Dimitrios Pelkas (14), 2’li forvette ise Danijel Aleksic (8) ve Krzysztof Piatek’in (9) görev alması bekleniyor.

Konyaspor’un muhtemel 11’i
Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic nezaretinde 4-2-3-1 sistemini benimseyen Konyaspor’un, zorlu Başakşehir deplasmanında da yine aynı dizilişle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Paul Bernardoni (61), savunma 4’lüsünde Ahmet Oğuz (22), Uğurcan Yazğılı (5), Francisco Calvo (15) ve Guilherme Sitya (12), 2’li ön liberoda Soner Dikmen (6) ve Bruno Paz (23), 3’lü orta sahada Robert Muric (7), Alexandru Cicaldau (8) ve Yunus Mallı (10), forvette ise Sokol Cikalleshi’nin (17) forma giymesi bekleniyor.
(Yunus Köroğlu)

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”