Son Dakika Haberler

Size hayatta sizin için en önemli şey nedir, desek belki de aklınıza o an “sağlık” demek gelmeyecek olsa da her canlı bunu bilir ki sağlık her şeyden önemlidir. Bu sebeple kendimize iyi bakmamız oldukça önemlidir ve bu “bakma” başlığı altında bu konuya yatırım yapmakta vardır. İstenmeyen sağlık sorunlarıyla mücadele ederken parayı düşünmek her kişinin en son isteyeceği şeydir. Bu sebeple çeşitli poliçeleri değerlendirerek, aktifleştirerek sağlığınızı güvence altına alabilirsiniz. İşte bu sağlık poliçelerinden bir tanesi de “tamamlayıcı sağlık sigortası” olarak karşınıza çıkar. Yazımızın devamında tamamlayıcı sağlık sigortası hakkındaki tüm merak ettiklerinizi bulabilirsiniz. Sizin için derledik!
 
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
 
Tamamlayıcı sağlık sigortası, herhangi bir yerde devlet güvencesine bağlı çalışan kişilerin değerlendirebileceği bir poliçe türüdür. Bazı özel hastanelerde SGK anlaşması yoktur ama bazılarında ise SGK anlaşması bulunur. Tamamlayıcı sağlık sigortanız varsa SGK anlaşması olan özel hastanelere gidip para ödemeden nitelikli sağlık hizmeti almanız mümkün.
 
SGK anlaşmalı bir özel hastaneye gittiğinizde herhangi bir özel sağlık sigortanız yoksa devletin ödemediği kısım size fatura edilir. Ama tamamlayıcı sağlık sigortanız varsa bu devlet güvencesinden kalan tutar sigorta şirketiniz tarafından ödenir. Böylelikle siz aldığınız sağlık hizmeti karşılığında hiçbir bedel ödemezsiniz. Bu tip hizmet sağlayan poliçelere “tamamlayıcı sağlık sigortası” denir. Adından da anlaşıldığı üzere karşılanan bir bedelin kalanını tamamlar.
 
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Ne İşe Yarar?
 
Herhangi bir kurumda çalıştığınızda SGK’lı olursunuz yani sağlığınız devlet güvencesi altına alınır. Bunun karşılığında devlete ait olan tüm sağlık hizmet alanlarından faydalanabilirsiniz. Daha nitelikli bir hizmet almak isterseniz de SGK’nın anlaşmalı olduğu özel hastanelere gidebilirsiniz. Bu özel hastaneye gittiğinizde aldığınız sağlık hizmeti karşılığında devletin karşılamadığı tutar size yansıtılır. Bu bedeller bazen yapılan tedaviye göre yüksek tutarlara ulaşabilir. Bu maddi yükün altında kalmamak için ve sağlığınızı düşünmek yerine parayı düşünmemek için tamamlayıcı sağlık sigortası sisteminden faydalanabilirsiniz. Böylelikle hem kendiniz hem de sevdikleriniz aradığı nitelikli sağlık hizmetini ihtiyaç duyduğu her zaman alabilir.
 
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Fiyatları Nedir?
 
Tamamlayıcı sağlık sigortası fiyatları sizin seçtiğiniz sigorta firmasına ve kapsamına göre değişiklik gösterebilir. Bu sebeple sigorta poliçesi için belli bir tutar söylemek sağlıklı olmayabilir. Poliçenize ek paketler tanımlatarak kapsamını genişletebilirsiniz. Ailenizle birlikte sigorta yaptırıyorsanız sigorta şirketi size özel bir fiyat belirleyebilir. Ya da kurumunuzda çalışan kişilere toplu bir sigorta yaptırmak istiyorsanız yine size özel bir fiyat belirlenebilir.
 
 
 
 
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nereden Yaptırılır?
 
Tamamlayıcı sağlık sigortasını herhangi bir sigorta şirketinden yaptırmanız mümkündür. Sigorta şirketlerini tek tek arayarak bilgi alabilirsiniz. Ya da
https://www.tamamlayicisaglik.com/ adresine girerek bütün sigorta şirketlerinin tekliflerini tek ekranda görüp, inceleyebilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English