Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Akkaya: Regaip Kandilimiz mübarek olsun

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Regaip Kandili’ni kutlayarak bu mübarek günlerin tüm âleme huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Başkan Akkaya:  Regaip Kandilimiz mübarek olsun
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'nın  Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajı şöyle:
"3 Şubat 2022 Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gecede Regaib Kandilimizi idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu bir kez daha yaşayacağız. Bu kandil; dinimizde üç aylar olarak bilinen, Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile noktalanan, huzur ve maneviyat mevsimine girdiğimizin de habercisidir. 
Bu müstesna günlerde; kalpler aynı duygu etrafında birleşip çarpar, eller aynı düşüncelerle semaya açılır, dillerden dua ve tesbihler aynı hissiyatla dökülür. Cenab-ı Mevla; nasıl yuvalarından çıkan kuşları rızıklandırıyorsa, kendisine açılan elleri de geri çevirmeyerek, bizlerin yapmış olduğu duaları inşallah yüce makamında kabul edecektir. Bu kutlu zaman dilimlerinin, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemize, manevi duygularımızı güçlendirmemize, gönül zenginliğimizi artırmamıza ve dayanışma ruhumuzu muhafaza etmemize vesile olmasını canıgönülden temenni ediyorum. Değerli hemşehrilerim; bilindiği üzere 2 yılı aşkın bir süredir tüm dünyayı ve ülkemizi de esir alan pandemi nedeniyle son iki yıldır kandil günlerimizi ve Ramazan ayımızı gönlümüzün istediği gibi eda edememiştik. Hükümetimizin çalışmaları, sağlık personelimizin fedakarlıkları, aşılama çalışmaları ile çok şükür bu illetten kurtulma noktasında bir hayli yol kat ettik. İnşallah bu mübarek gece ve 3 aylarımızın yüzü suyu hürmetine, tüm dünyada bu salgının yok olmasını ve tüm insanlığın eski sağlıklı, mutlu ve güzel günlerine tekrar kavuşmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; siz değerli hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Âleminin, Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Yüce Mevla; Bizleri Regaib’le O’na rağbet eden, Miraç ile yücelen, Berat ile kurtuluşa eren, Kadrini idrak ederek, Ramazan’ın sonunda cennetini hak eden kullarından eylesin İnşallah."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English