Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ziya Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle açıldı

Konya'da eğitime hayırsever desteği devam ediyor. İşadamı Ahmet Aydın tarafından Kadınhanı ilçesine 12 derslikli okul ve spor solunu kazandırıldı. Ziya Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi ile spor ve konferans salonunun açılışı dualarla yapıldı.

Ziya Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle açıldı
Kadınhanı ilçesinde gerçekleşen açılışa Konya Valisi Yakup Canbolat, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Kadınhanı Kaymakamı Ercan Çiçek, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, Kadınhanı İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Halil Özcan, Hayırsever İşadamları Ahmet Aydın ile Ahmet Topçuoğlu katıldı.

Açılış töreninde konuşan Hayırsever işadamı Ahmet Aydın, her zaman ülke ve millet için fedakârlık yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, yetkililere teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ise işadamı Ahmet Aydın'a ve eğitime katkı sunan bütün hayırseverlere teşekkür ederek, “Bu anlamda, bu hayırlı işi yapan ve babasının ismini bu müstesna kurumda yaşatan değerli işadamı Ahmet Aydın, inşallah bu hizmetle,
hem kıyamete kadar sürecek bir sadaka-i cariye hem tüm topluma dalga dalga yayılacak ilim
hem de hayır dua eden salih çocuklar yetiştirilmesine vesile olmuş olacak.Bu vesileyle okul yaptırmak gibi cehaletin imhası yolunda atılan bu büyük adımı takdirle karşılıyor ve hayırsever Ahmet Aydın'a tekrar şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Gürsoy ayrıca doğru din öğretiminin önemine de değinerek, İmam Hatip Okullarının bu konuda çok önemli bir eksiği giderdiklerini dile getirdi.

Konya Valisi Yakup Canbolat ise hayırsever işadamı Ahmet Aydın’a teşekkür ederek, eğitime yapılan katkıların önemine değindi.

Canbolat, “İlimiz genelinde vatandaşlarımızın talepleri üzerine gerek devlet olarak ve gerekse hayırseverlerin katkıları ile vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz imam hatip okullarıyla, Konya’mızın imam hatip sevdalısı Hacıveyiszade’nin çabaları, emekleri, çileleri karşısında bir vefa borcunu yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi  

Açılışı yapılan Kadınhanı Ziya Aydın Anadolu İmam Lisesi ile Ziya Aydın Konferans ve Spor Salonunun, Kadınhanı ilçesinin de önemli bir eksiğini karşılamış olacak.

6000 metrekare arazi üzerine en son standartlara göre yapılan 600 metrekare bina alanı, 12 derslik, 3 idari büro ve bir hizmetli odası, 1 konferans salonu ve spor salonu ile 257 öğrenciye hizmet verecek.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English