Son Dakika Haberler

Konya'da şehirlerarası yolcu taşıma firması, otobüslere tutkusu olan 6 yaşındaki Tunç'a sünnet arabası olarak süsledikleri otobüsle sürpriz yaptı Sünnet törenine balon ve kurdelelerle süslenen yolcu otobüsüyle giden Tunç, büyük mutluluk yaşadı

Anadolu Ajansı haberine göre;
KONYA (AA) - Konya'da yaşayan otobüs tutkunu 6 yaşındaki çocuğun sünnet arabası olarak yolcu otobüsü süslendi.

Merkez Selçuklu ilçesinde yaşayan Mehmet Tunç, otobüsleri çok seven 6 yaşındaki oğlu Hüseyin'in sünnetinde sürpriz yapmak istedi. Oğlu için maket otobüs yapan baba Tunç, 10 gün önce de şehirlerarası yolcu taşıma firmasından yolcu otobüsünü sünnet arabası yapmak için yardım istedi.

Firma yetkilileri ise 6 yaşındaki Hüseyin'i mutlu etmek için bir otobüsü sünnet arabası olarak hazırlattı. Balon ve kurdelelerle süslenen yolcu otobüsüne binen Tunç, büyük mutluluk yaşadı.

Otobüs firmasının yetkisi Umut Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailenin kendilerine attığı maille harekete geçtiklerini söyledi.

Hüseyin'in otobüs tutkusu olduğunu öğrendiklerinde, sürpriz yapmaya karar verdiklerini anlatan Özcan, "Biz de çocuğun sevineceğini düşündük ve böyle bir sürpriz yapmak istedik. Seferlere çıkan otobüsümüzü sünnet arabası gibi süsleterek Hüseyin'in düğününe tahsis ettik. Ailesinin de haberi yoktu. Belki de 'Firma yetkilileri umursamaz' diye düşündü. Otobüsümüz bugün 15.00'te seferi vardı ama 6 yaşındaki çocuğu mutlu etmeyi tercih ettik." diye konuştu.

Babası Mehmet Tunç ise böyle bir sürpriz beklemediğini ve evinin önünde süslenmiş yolcu otobüsü gördüğünde büyük heyecan yaşadığını söyledi. Sürekli seyahat ettiğini anlatan Tunç, şunları kaydetti:

"Oğlum bundan dolayı sürekli otobüsleri sorardı. Böylelikle otobüslere karşı tutkusu başladı. Her otobüs dikkatini çekiyor. Hatta kendi imkanlarımızla maketten otobüs bile yaptık. Sünnetinde ise aklıma böyle bir şey geldi, firmaya mail attık. Onlarda duyarlı davrandılar ve inanılmaz jest oldu. Kendilerini teşekkür ediyorum. Sünnet düğününe araba tahsis etmiş oldular. Eşim yapmış organizasyonu benim de haberim yoktu. Oğlumun mutluluğunu görmek çok güzel bir duygu."

Hüseyin Tunç, daha sonra otobüsle düğün salonuna geçti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English