Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yeni Nesil Kutlama Partileri: Diş Buğdayı & Doğumgünü Partileri

Belki öncesinde diş buğdayı nedir duymadınız ama diş buğdayı olarak bilinen etkinlik türü Türklerin, Orta Asyadaki varlığına dek uzanmaktadır.

Yeni Nesil Kutlama Partileri: Diş Buğdayı & Doğumgünü Partileri
Her geçen gün yeni şeyler öğreniyor, yeni etkinliklere katılıyoruz. Bunları yaparken çevremizden büyük ölçüde etkileniyor kimi zaman ise kendi araştırmalarımız sonucunda oluşan fikirlerden etkileniyoruz. İnternetin toplum içinde yayınlık göstermesi ile birlikte kısıtlı bir kitlede uygulanan çeşitli organizasyonlar tüm halk nezdinde benimsenmiş ve uygulanmaya başlamıştır. Önceleri hiç fark etmediğimiz baby shower gibi partiler, diş buğdayı partisi gibi kavramlar internetin yayılım göstermesi ve yurtdışı etkinliklerinin yaygınlık kazanması ile daha çok bilinir ve uygulanır oldu. Fiziksel mağaza sahipleri e-ticaret uygulamalarına katılım göstermesiyle de birlikte esnaf, internette yer buldu ve büyük bir hızla A’dan Z’ye tüm ürünler internetten bulunur hale geldi. Aslında bu hızlı dijital dönüşüm etkinlik, organizasyon alışkanlıklarımıza kadar ulaştı bile diyebiliriz. Süsle Baby&Party Store internet satışı gerçekleştiren, hem fiziksel mağazaya hem de online bir mağazaya sahip olan firmalardan bir tanesi. Bu yazımızda doğum günü ve diş buğdayı partilerine değineceğiz.

1 Yaş Doğum Gününün Farkı Var Mı?

Doğum günü partileri her yaşta güzeldir ama bir yaş var ki o en başka olanıdır. Bebeğinizin 1 Yaş doğum günü heralde en özel anlardan birisidir. 1 Yaş doğum günü ile doğum günü arasındaki tek fark, 1.yaş günü kutlamalarının 1.yaşa göre tasarlanmasıdır. 1 yazan doğum günü süslemeleri, bardaklar, balonlar ve daha neler neler. Mesela kızlar için https://www.susle.com.tr/1-Yas-Dogum-Gunu-Kiz,LA_218-2.html ya da erkekler için https://www.susle.com.tr/1-Yas-Dogum-Gunu-Erkek,LA_219-2.html adresindeki gibi ürünleri incelemenizi tavsiye ederiz. 1 Yaş Doğum Günü Süs vb. tüm malzemeler için en uygun fiyatlar ve 250 TL üzeri Bedava Kargo avantajları sizleri bekliyor.

Diş Buğdayı Partisi Nasıl Başladı?

Belki öncesinde diş buğdayı nedir duymadınız ama diş buğdayı olarak bilinen etkinlik türü Türklerin, Orta Asyadaki varlığına dek uzanmaktadır. O dönemlerde aile büyükleri ve ailenin önde gelenleri ile birlikte yapılan kutlamalar daha sonraları Avrupa ve Amerikan toplumları tarafından da Kabul görmüş ve kendi yaşam tarzlarına uygun olarak gösterişli partiler düzenlemeye başlamışlardır. Dijital dönüşümün gerçekleşmesi ile birlikte o toplumlarda artık yerleşmiş olan bu kutlamalar kendi toplumumuza da yerleşmeye başlamıştır; tabi ki onların kutlama şekliyle.

Diş Buğdayı İçin Gerekli Olan Şeyler

Şöyle bir durum var. Artık ne kadar bütçeniz olursa olsun her bütçeye göre hazırlanmış olan parti setleri var. Yani siz 8 kişilik bir diş buğdayı parti seti alarak yeterince kişi için gerekli olabilecek parti malzemelerini tek elden tedarik edebiliyorsunuz. Bunu yaparken ekstra bir çaba da göstermenize gerek yok. Tabi gelir düzeyiniz çok daha iyi durumdaysa alışveriş yaparak hiç uğraşmadan bir organizatör firma ile anlaşarak kolaylıkla bu hizmeti satın alabilirsiniz. Diş buğdayı için eş, dost ve akrabalar ile parti malzemelerinizin olması en temel gereklilikler. Bunun dışında ekleyeceğiniz her şey sizin organizasyona kattığınız ekstralar olacaktır.  

Sonuç Olarak

Tüm diş buğdayı ve 1 yaş doğum günü malzemeleriniz için www.susle.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English