Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başbakan Yardımcısı Işık: Türkiye kaynaklarını Anadolu'nun her bir köşesine yağdırıyor

Başbakan Yardımcısı Işık "Türkiye namerde muhtaç değil. Türkiye kaynaklarını bir yerlere hortumlatmıyor. Türkiye kaynaklarını Gümüşhane'ye, Bayburt'a, Trabzon'a, Erzurum'a Anadolu'nun her bir köşesine hizmet olarak yağdırıyor." dedi.

Başbakan Yardımcısı Işık: Türkiye kaynaklarını Anadolu’nun her bir köşesine yağdırıyor
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Gümüşhane 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'ye hizmet etmiş bütün kadrolara teşekkür etti.

Gümüşhane'nin Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri'nin memleketi olduğunu hatırlatan Işık, şunları söyledi:

"Gümüşhane yerliyi ve milliyi çok iyi bilen bir şehirdir. Gümüşhane desteğini ancak ve ancak kendi değerlerine sahip, kendi içinden çıkan insanlara verir. Gümüşhane'den Bayburt'tan destek almadan Türkiye'de kimse iktidar olamaz. Birileri uğraşıyor 'Ben iktidar olacağım.' diye. Kardeşim Gümüşhane'den yüzde 5 oy alamayan parti, Bayburt'tan yüzde 5 oy alamayan parti Türkiye'de nasıl iktidar olacak? Peki Gümüşhane'den oy almanın yolu ne? Milli ve manevi değerlere, yerli ve milli olan anlayışa sahip olmaktır. Ne zaman yerli ve milli anlayışa sahip olursanız o zaman Gümüşhane halkı size destek vermeyi düşünebilir. İşte tam bu noktada partimizin kurucusu, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yerli ve milli olduğu için Gümüşhane'den tam destek alıyor. Hep destek görüyor."

"Türkiye namerde muhtaç değil"
Işık, Gümüşhane'nin bu toprakların insanı, Anadolu'nun bağrından çıkmış, değerlerini özümsemiş olduğu için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında dimdik durduğunu ifade ederek, "Sizler Cumhurbaşkanımıza sahip çıktıkça liderimiz de Gümüşhane'ye her zaman ve her şeklide sahip çıkmaya devam ediyor. Gümüşhane altın günlerini yaşıyor. Gümüşhane, tarihinde bu kadar hizmeti almamıştır. Gümüşhane'ye yapılan yol yatırımı belki Cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımların birkaç katıdır." diye konuştu.

Türkiye'nin kendi ayakları üzerinde durmayı başardığına dikkat çeken Işık, "Türkiye namerde muhtaç değil. Türkiye kaynaklarını bir yerlere hortumlatmıyor. Türkiye kaynaklarını Gümüşhane'ye, Bayburt'a, Trabzon'a, Erzurum'a, Anadolu'nun her bir köşesine hizmet olarak yağdırıyor. Biz Gümüşhane'nin insanları olarak Cumhurbaşkanımıza şükran borçluyuz. Gerçekten bu kutlu yürüyüşte biz onu yalnız bırakmadık, yalnız bırakmayacağız." şeklinde konuştu.

"Ne yaparlarsa yapsınlar bu milletin yürüyüşünü durduramayacaklar"
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli de Türkiye'de ulaşım yatırımlarının yanı sıra savunma sanayisinde önemli yatırımlar yapıldığını kaydetti.

İhtiyaç duyulan silahların yerli olarak yapıldığını vurgulayan Canikli, şunları kaydetti:

"Buna mecburuz. Çünkü dostlarımız, dost bildiklerimiz, müttefiklerimiz parası ile bize silah vermiyorlar. En ihtiyacımız olduğu zamanda terörle mücadele etmek için ihtiyacımız olan silahları bize vermiyorlar. Bu toprakların güvenliğini bir başka devletin insafına terk edemeyiz. Onun için Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bu toprakların savunulması için gerekli silahları da kendimiz yapıyoruz. Tankımızı da yapıyoruz, uçağımızı da yapıyoruz. İnsansız hava aracını da yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Kim ne derse desin. Çatlasınlar, patlasınlar yapmaya da devam edeceğiz. Bu milletin evlatları tarafından yapılan tamamen yerli bu silahlarla teröristi 12 bin fitte, 4 kilometre havada tespit ediyoruz. 8 kilometre mesafeden yine kendi ürettiğimiz yüzde yüz yerli cirit füzesiyle tepelerine biniyoruz. Onları çukura gömüyoruz. Gömmeye de devam edeceğiz. Sadece onları değil, onların ağababalarını da çukura gömmeye devam edeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar bu milletin yürüyüşünü durduramayacaklar."

"80 milyonun da yaşamını kolaylaştıracağız"
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ise Zigana Tüneli'nin mimarı olarak çağrıldığı kürsüde, yatırımların mimarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yol arkadaşı olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan, şöyle devam etti:

"Gümüşhane-Bayburt ortak havalimanı için Cumhurbaşkanımız müjdeyi verdi bir an önce ihalesini yapmak için. Zigana Tüneli'ni yapıyoruz. Vauk Tüneli'ni yapıyoruz, Pekün'ü yapıyoruz. Tersun Tüneli'nin de projesini hazırlıyoruz. İşte her ile olan aşkı gibi Cumhurbaşkanımızın size olan aşkı çerçevesinde dağları delerek ulaştırıyoruz ama bunu durdurmak isteyenler Cumhurbaşkanımızın duruşunu, yürüyüşünü durdurmak isteyenler var ama sizi hesaba katmadılar. Allah'ın izniyle sizinle birilikte 80 milyon arkamızda olduğu sürece bizi durduramayacaklar, bu projeleri yapacağız. 80 milyonun da yaşamını kolaylaştıracağız."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English