Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Tüm zorlukları birlik beraberliğimizle aşacağız"

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Kurban Bayramı’yla ilgili yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberliğimizin artarak güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. İstiklal ve istikbalimiz için büyük bir mücadele verdiğimiz bu günlerde maddi ve manevi açıdan millet olarak daha da kenetlenmeliyiz. Tüm zorlukları birlik beraberliğimizle aşacağız” dedi.

“Tüm zorlukları birlik beraberliğimizle aşacağız“
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Kurban Bayramı nedeniyle açıklama yaptı. Kurban’ın Allah’a yakınlaşma vesilesi olduğunu ifade eden Milletvekili Halil Etyemez, Kurban ibadetiyle toplumsal yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerinden birinin sergilendiğini belirtti.

Bayramların birlik ve beraberliğin artmasında en önemli etkenlerden biri olduğunu kaydeden Halil Etyemez, ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini söyledi. Tehdit ve şantajla ülke ekonomisine yönelik hain saldırıların yapıldığına dikkat çeken Milletvekili Etyemez, tüm zorlukların birlik ve beraberlikle aşılacağını vurguladı.

Etyemez, “Ülkemiz büyüdüğü, güçlendiği ve mazlumlara umut olduğu için zalimlerin hedefi olmaktadır. Emperyalist güçler, spekülasyonlarla, tehdit ve şantajla ekonomimizi dar boğaza sokmaya çalışmaktadır. Ülke olarak tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğiz. Ülkemize karşı yapılan ekonomik savaşı kazanacağız. Savaşı kazanmamızdaki en büyük güç, millet olarak birlik ve beraberliğimizdir. Bin yıldır nice zorlukları, saldırıları birlik ve beraberliğimizle aşmış bir milletiz. İstiklal ve istikbalimiz için büyük bir mücadele verdiğimiz bugünlerde maddi ve manevi açıdan millet olarak daha da kenetlenmeliyiz. Çanakkale’de, Milli Mücadele’de, 15 Temmuz’da nasıl birlik ve beraberliğimizle hainlere fırsat vermediysek bu gün de vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu, hükümetimizin çalışmaları, milletimizin birliğiyle inşallah bu ekonomik savaştan güçlenerek çıkacak, büyümeye, güçlenmeye, mazlumlara umut olmaya devam edeceğiz. Ekonomik savaşta Türkiye’mizin dik duruşu, diğer mağdur ülkelere de örnek teşkil edecek, dünyadaki ticaretin yönü değişecektir. Dolara endeksli bir ticaret değil, ülkelerin milli paralarıyla ticaret yapmasının önünü açacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English