Son Dakika Haberler

Trabzonspor'un Rostov ile eşleşmesi

Eklenme Tarihi: 08.08.2014 - 20:53

Teknik direktör Halilhodzic: "Rövanş maçına galibiyetle gitmek her açıdan büyük bir avantaj olacaktır"

TRABZON (AA) - UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya Federasyonu'nun Rostov takımı ile eşleşen Trabzonspor'un teknik direktör Halilhdozic, rövanş maçına  galibiyetle gitmelerinin her açıdan büyük bir avantaj olacağını bildirdi.

Bordo-mavili takımın rakibini değerlendiren Halilhodzic, "İyi bir takımla eşleştik. Bu turdaki rakipler her zaman zordur. Rakibimiz geçen sezon kendi ligini 7. sırada tamamladı ve bu ligde yer alan bütün iyi takımların peşinde. Birkaç yabancı oyuncularının olduğunu biliyorum. Bunun dışında pek iyi bildiğim bir takım değil. Maç saatine kadar detaylı şekilde inceleyeceğim ve rakibimizi tanıyacağım" dedi.

İlk maçın Trabzon'da oynanmasının kendisi açısından avantaj sayılmadığını dile getiren Halilhodzic, "Çünkü maçın devamı rakibimizin sahasında. Bizim en büyük sıkıntımız takımımızın tam anlamıyla hazır olamaması. Transferlerimizi henüz bitirmedik. Geriye kalan zamanı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Halilhodzic, turu geçebilmek için taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, "Taraftarlarımızdan talebimiz gelip bizi desteklemeleri. Çünkü bu turu geçebilmek için desteğe ihtiyacımız var. Rövanş maçına galibiyetle gitmek her açıdan büyük bir avantaj olacaktır" diye konuştu.


Kaynak: