Trabzonspor'un rakibi Rostov

Eklenme Tarihi: 08.08.2014 - 20:00

Trabzonspor CEO'su Gürdal: "Umarım bir üst tura çıkan biz oluruz" "UEFA'da geçen sene elde ettiğimiz sonucun üstüne çıkmayı hedefliyoruz. Geçen sene son 16'ya kalmıştık. Bunun üzerindeki turlar bizim hedefimiz"

NYON (AA) - Trabzonspor Kulübü Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Burak Gürdal, "Trabzonspor bu turda ağır basan taraf olacak. Umarım bir üst tura çıkan biz oluruz" dedi.

Bordo mavili kulübü, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleşen kura töreninde temsil eden Gürdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kurada 5 rakibin en zorunu çektik. Bizim UEFA Kupası'nda hedefimiz bu turların oldukça yukarısı. O yüzden turu geçeceğimize inanıyoruz. Umarım turun sonunda UEFA gruplarına katılan takım biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Transfer politikası hakkında ise Gürdal, "Transfer sezonunun sonuna doğru geliyoruz. Transferde oldukça aktiftik. Önemli hamleler yaptık. Yeni bir hocayla, yeni bir ekiple yola çıktık. Bazı kritik noktalara önemli bir-iki transferimiz daha olacak. Bunun planlamasını yapıyoruz" şeklinde konuştu.

UEFA Kupası'ndaki hedeflerine dikkati çeken Gürdal, şunları söyledi:

"Yeni bir takımız. Biraz süreye ihtiyacımız var. Önümüzdeki bir kaç ay zor olabilir ama sonrasında iyi sonuçların geleceğini, UEFA'da üst turlara çıkacağımızı düşünüyorum. UEFA'da geçen sene elde ettiğimiz sonucun üstüne çıkmayı hedefliyoruz. Geçen sene son 16'ya kalmıştık. Bunun üzerindeki turlar bizim hedefimiz." 

Rakibin birkaç önemli futbolcusunun olduğunu ama takım değerinin çok yüksek olmadığını kaydeden Gürdal, "Bizim seviyelemizde değiller. 11 yabancı oyuncuya sahipler. Diğer rakiplere nazaran daha güçlü bir rakip ama Trabzonspor bu turda ağır basan taraf olacak. Umarım bir üst tura çıkan biz oluruz" dedi.


Kaynak: