Son Dakika Haberler

Trabzonspor'un Avusturya kampı

Eklenme Tarihi: 21.07.2014 - 16:01

Bordo-mavili takım, sabah basına kapalı yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdürdü

HALL IN TIROL (AA) - Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Hall in Tirol kasabasında kamp yapan Trabzonspor, çalışmalarını sabah antrenmanı ile sürdürdü.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde 07.30'da basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve kondisyona yönelik geçen antrenmana kamp yapılan otelde tedavisi süren Bourceanu'nun katılmadığı bildirildi. Dün antrenmanda sağ ayak bileğinden sakatlanan Kadir Keleş'in sabahki çalışmada yer aldığı belirtildi.

Trabzonspor, dün olduğu gibi günü 3 antrenmanla tamamlayacak.

-Kampta yönetici yok

Avusturya'da üçüncü gününü geçiren Trabzonspor'da, herhangi bir yönetim kurulu üyesi kampta yer almıyor. Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticilerin ilerleyen günlerde kampa gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor'da yabancı oyuncu transferlerinin bitirilip kampa yetiştirilmesi bekleniyor. Bordo-mavili bazı futbolcular ile kulübün görüşme halinde olduğu, büyük olasılıkla kampa gelecek hafta yabancı transferlerin katılacağı öğrenildi.

-Malouda'nın bu kez yüzü gülüyor, Celustka istekli

Trabzonspor'da geçen sezon teknik sorumlu Hami Mandıralı tarafından kadro dışı bırakılan ve mutsuz olan Malouda'nın bu kez antrenmanlarda yüzü gülüyor.

Teknik direktör Halilhodzic ile de zaman zaman antrenman içinde diyaloğa giren Malouda, çalışmalarda  hırsıyla dikkat çekiyor.

Antrenmanlarda dikkat çeken isimler arasında geçen sezon Sunderland Kulübü'nde kiralık oynayan Celustka da var. Trabzonspor'a dönmeden önce elden çıkarılmaya çalışılan savunma oyuncusu antrenmanlarda sergilediği performansla Halihdozic'in beğenisini kazanmaya çalışıyor.

-Savunma ve hücumcularla toplantı

Teknik direktör Vahid Halilhodzic, savunma ve hücum oyuncularıyla kampın ilk bölümünde ilgilendi.

Boşnak hoca, savunma oyuncuları Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Salih Dursun, Batuhan Artarslan ve Mustafa Akbaş ile hücum hattında yer alan oyuncular Yusuf Erdoğan, Serdar Gürler, Emre Güral, Gökhan  Karadeniz ve Deniz Yılmaz olmak üzere 10 futboluyu bazı idmanlarda birlikte çalıştırdı ve bu oyuncularla toplantı yaptı.

-Serin hava Halilhodizc'i rahatlattı

İlk iki gün aşırı sıcaklardan yakınan teknik direktör Halilhodzic ve futbolcular, havanın serinlemesiyle rahatladı. İlk gün 32 derece sıcaklığın bulunduğu kasabada üçüncü gün sıcaklık 18 dereceye düştü. İlerleyen günlerde yağmurun da etkisiyle sıcaklığın biraz daha gerileyeceği bildirildi.

- Kalecilere görüntülü eğitim

Trabzonspor'da kaleci antrenörü Mickael Boully, kalecilerin çalışmasının tamamını kamerayla kaydettiriyor. Boully, antrenman bitiminde futbolculara yaptıkları hataları görüntülü şekilde anlatıyor, uyarılarda bulunuyor. Teknik direktör Halilhodzic'in de antrenman sonrası kalecilerin görüntülerini izlediği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 


Kaynak: