Trabzonspor Kulübünden Burak Yılmaz açıklaması

Eklenme Tarihi: 10.12.2017 - 17:40

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçından sonra takıma verilen bir günlük izin nedeniyle İstanbul'da kalmış, dün gece aracıyla seyir halindeyken maddi hasarlı trafik kazası yaşamıştır." denildi.

Trabzonspor Kulübünden Burak Yılmaz açıklaması
Trabzonspor Kulübü, futbolcuları Burak Yılmaz'ın maddi hasarlı trafik kazası geçirdiğini, golcü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. 

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçından sonra takıma verilen bir günlük izin nedeniyle İstanbul'da kalmış, dün gece aracıyla seyir halindeyken maddi hasarlı trafik kazası yaşamıştır. Sağlık durumu gayet iyi olan oyuncumuz Burak Yılmaz'a 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletir, kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Trafik kazası
Alınan bilgiye göre, trafik ekipleri, kaza ihbarı üzerine gittikleri Sarıyer Baltalimanı mevkisinde, 34 ET 0056 plakalı lüks aracı, takla atarak park halindeki bir başka araca çarpmış şekilde buldu. 

Ekipler, aracın içinde sürücü olmadığını görerek, bu şekilde kaza raporu hazırladı. Daha sonra Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kazaya karışan aracın sürücüsünü tespit etmek için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Kaza yapan araçtan çıkan kişinin Burak Yılmaz olduğu belirlendi.

Kaynak: