Son Dakika Haberler

Trabzonspor galibiyetlerini sürdürdü

Eklenme Tarihi: 02.12.2014 - 01:54

Ligde Gençlerbirliği'ni 4-1 yenen Trabzonspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere ilk kez 4 maç üst üste kazandı

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni 4-1 yenen Trabzonspor, resmi maçlardaki galibiyet serisini sürdürdü.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından yardımcı antrenör Jacques Bonnavay yönetiminde ligde Torku Konyaspor'u 3-2, yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile deplasmanda Galatasaray'ı 3-0, Metalist Kharkiv'i ise sahasında  3-1 mağlup eden bordo-mavililer, Gençlerbirliği'ni de yenerek, bu sezon ilk kez 4 resmi maçtan galibiyetle ayrılma başarısı gösterdi.

Yeni teknik direktörüyle 2'si lig 1'i Avrupa kupasında 3 maçını da kazanan Karadeniz ekibi, ligde puanını 18'e yükselterek, zirve yarışını sürdürdü.

-Cardozo 8'inci gole ulaştı

Trabzonspor'un sezon başında Portekiz'in Benfica Kulübü'nden kadrosuna dahil ettiği Oscar Cardozo, attığı 3 gol ile ligdeki gol sayısını 8'e yükseltti.

Hat-trick yapan Paraguaylı oyuncu, 9 golü bulunan Akhisar Belediyesporlu Gekas'ın ardından gol krallığı yarışında ikinci sıraya yükseldi.

-Yanal tezahüratları

Karşılaşmada 4'üncü golün ardından bordo-mavili taraftarlar, Ersun Yanal'a tezahüratla sevgi gösterisinde bulundu.

Yanal, yedek kulübesinden sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi.

Karşılaşmanın bitiminin ardından bordo-mavili futbolcular, tribünlere giderek galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.


Kaynak: