Son Dakika Haberler

Torku Konyaspor, yeni sezonun takımını kuruyor

Eklenme Tarihi: 08.06.2014 - 17:49

-Kulüp Basın Sözcüsü Baydar: "Transferde en başından beri hedefimiz, takımımızı kampa tam kadro götürebilmek. Yapacağımız kampa kadar temas halinde olduğumuz ve istediğimiz oyuncuları kadromuza katacağız."

KONYA (AA) - Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, transfer çalışmalarıyla ilgili, "Transferde en başından beri hedefimiz, takımımızı kampa tam kadro götürebilmek. Yapacağımız kampa kadar temas halinde olduğumuz ve istediğimiz oyuncuları kadromuza katacağız. Gelecek sezonun takımını kuracağız" dedi.

Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor'u daha üst seviyelere taşıyacak isimlerin takıma kazandırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Şu ana kadar iç transferde Alexander Hleb, Hasan Kabze, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Ali Turan ve Kaya Tarakçı ile anlaştıklarını belirten Baydar, "Dış transferde ise Volkan Fındıklı ve Gabriel Torje'yi kadromuza kattık. Çalışmalarımız devam ediyor. Temas halinde olduğumuz oyuncular var. Kampa kadar temas halinde olduğumuz ve istediğimiz oyuncuları kadromuza katacağız." diye konuştu.

Baydar, Djalma konusunda da Porto kulübüyle temas halinde olduklarını, Djalma'yı gelecek sezonda kadroda görmek istediklerini dile getirdi.  


Kaynak: