"Torku Konyaspor'u daha güzel günler bekliyor"

Eklenme Tarihi: 14.11.2014 - 18:18

Basın Sözcüsü Baydar: "Aykut Kocaman'ın gelişiyle hem oyun hem de mücadele olarak takımımızda olumlu anlamda değişiklikler yaşandığını görmek, bizi ve taraftarlarımızı memnun ediyor"

KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Aykut Kocaman'ın gelişiyle hem oyun hem de mücadele olarak takımımızda olumlu anlamda değişiklikler yaşandığını görmek, bizi ve taraftarlarımızı memnun ediyor" dedi.

Baydar, yaptığı açıklamada, 3-2 mağlup oldukları Trabzonspor maçının özellikle ikinci devresinde oynadıkları oyun ve mücadeleyle yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.

Trabzonspor maçından puansız ayrıldıklarını anımsatan Baydar, "Üzüldük ama takımımızın oyun ve mücadele anlamında aşama kaydetmesi, ilerleyen haftalar için bizi umutlandırdı" diye konuştu.

Teknik direktör değişiminin olumlu yansımasının, Kardemir Karabükspor ve Trabzonspor maçlarında görüldüğüne dikkati çeken Baydar, şunları kaydetti:

"Aykut Kocaman'ın gelişiyle hem oyun hem de mücadele olarak takımımızda olumlu anlamda değişiklikler yaşandığını görmek, bizi ve taraftarlarımızı memnun ediyor. Oyuncularımız gerçek kapasitelerini ortaya koymaya başladı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara takımımızın Aykut Kocaman ile daha fazla çalışma fırsatı bulmasına neden oldu. Bu aranın en iyi şekilde değerlendirilerek Gaziantepspor maçıyla daha çok mücadele eden, maçı daha çok isteyen ve sonuca giden bir takım olarak lige geri dönüş yapacağımıza inanıyorum."

Baydar, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 9 haftalık dönemde istedikleri sonuçları alamadıklarına işaret etti.

Takımın kapasitesi ve oyuncuların kalitesinin 9 haftada sonuçlara yansımadığını aktaran Baydar, "Bu, her takımın başına gelebilecek bir durum. Normal şartlarda 12-13 puanımızın olması gerekirdi. Bunu başaramadık. Şimdi geçmişi bir kenara koyacağız ve 'bundan sonra daha iyi nasıl olabiliriz?' diyerek çalışacağız. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Torku Konyaspor'u daha güzel günler bekliyor" ifadesini kullandı.


Kaynak: