Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal:

Eklenme Tarihi: 19.07.2014 - 16:07

"Oyuncularımız yavaş yavaş istenilen düzeye geldi. Yeni sezonda daha çok koşan ve sonuca giden bir Torku Konyaspor izlettireceğiz"

KONYA (AA) - Torku Konyaspor, 2014-2015 sezonunda çok koşan ve sonuca giden bir takım olmayı hedefliyor.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başı hazırlıklarının yoğun tempoda sürdüğünü söyledi.

Sezonu hazırlıklarının 5 Temmuz'da Konya'da başladığını hatırlatan Bakkal, "Konya'da sağlık kontrolü ve koşu ile başlayan çalışmalarımızı 10 Temmuz'da Isparta Davraz'a taşıdık. Burada hem kondisyon hem de topla çalışmalar yaptık. Oyuncularımıza yaptığımız yüklemeler ve dolu dolu geçen antrenmanlar ligde çok faydalı olacak" dedi.

Bakkal, oyuncuların kamp performansından memnun olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bu doğrultuda istediklerimizi gerçekleştirdik diyebilirim. Daha sezonun başı olmasına rağmen oyuncularımızın gösterdiği performans ve istekli oluşları benim işimi kolaylaştıracak. Davraz kampında oynadığımız hazırlık maçında Kardemir D.Ç. Karabükspor'u 1-0 yendik. Hazırlık maçı dahi olsa kazanmayı alışkanlık haline getiren oyuncu grubuyla çalışmak gerçekten benim için büyük avantaj. Eksiklerimiz tabii ki de var. Ama bunları gidermek içinde önümüzde 1 aydan fazla bir süre var. Oyuncularımız yavaş yavaş istenilen düzeye geldi. Yeni sezonda daha çok koşan ve sonuca giden bir Torku Konyaspor izlettireceğiz."

- Transferde sona gelindi

Transferde sona geldiklerini anlatan Bakkal, takıma fayda sağlayacak kaliteli ve tecrübeli isimlerle anlaşarak iyi bir takım haline geldiklerini dile getirdi. Bakkal, kaleci ve forvet transferi konusunda yönetimin yoğun mesai harcadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu transferleri de inşallah Hollanda kampına gitmeden bitireceğiz ve bizim için çok önemli olan Hollanda'daki üçüncü etap kampımızı tam kadro olarak yapma fırsatını bulacağız. Tam kadro çalışmak hem teknik adamın istediklerini takım üzerinde uygulaması ve nasıl verim alacağını görmesi açısından hem de oyuncuların uyum sorunu yaşamamaları adına oldukça önemli. Biz bu süreci inşallah istediğimiz gibi geçeceğiz."


Kaynak: