Son Dakika Haberler

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başantrenörü Bekir:

Eklenme Tarihi: 26.12.2014 - 18:10

"Fenerbahçe Ülker başka, biz başka frekansta oynadık"

KONYA (AA) - Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başantrenörü Aziz Bekir, deplasmanda sarı-lacivertlilere kaybettikleri maçla ilgili, "Fenerbahçe Ülker başka, biz başka frekansta oynadık" dedi.

Bekir, yaptığı açıklamada, çok güçlü bir rakibe karşı direnemediklerini, maçla ilgili söylenecek çok fazla bir şeyin olmadığını söyledi.

Karşılarında hiç beklenmedik kadar yüksek konsantrasyonlu bir rakip bulduklarını belirten Bekir, "Fenerbahçe Ülker başka, biz başka frekansta oynadık. Bana göre Fenerbahçe Ülker bu sezonun en iyi maçlarından birini oynadı. Bizi aciz durumda bıraktılar. İnşallah Avrupa'da da böyle oynarlar ve dörtlü finale kalarak, Türk basketboluna güzel bir hediye verirler" diye konuştu.

- "6 galibiyet alıp bizleri mutlu eden de aynı takım"

Kulüp basın sözcüsü Tunahan Turhan da Fenerbahçe Ülker karşısında kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Takımın toparlanacağından emin olduklarını dile getiren Turhan, "Maçla ilgili söylenecek bir şey yok. 6 galibiyet alıp, bizleri mutlu eden de aynı takımdı. Bu takıma inancımız tam. Daha iyi sonuçlar alacağımızı biliyoruz. Eksiklerimiz var. Rakip takım oyuncusu bile Troy De Vries'in eksikliğinin kendileri için avantaj olduğunu söylerken, bizim bunu görmezlikten gelmemiz söz konusu olamaz. Aziz hocamız ve dev kartallarımız bunu en güzel şekilde telafi edeceklerdir" ifadelerini kullandı.


Kaynak: