Torku Konyaspor Basket, ateş hattından kurtulmak istiyor

Eklenme Tarihi: 10.03.2015 - 14:20

Kulüp Basın Sözcüsü Turhan: "Muratbey Uşak Sportif, sıralama olarak altımızda yer alıyor. O maçı da kazanarak, ateş hattından tamamen kurtulmak istiyoruz"

KONYA (AA) - Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü'nün basın sözcüsü Tunahan Turhan, Muratbey Uşak Sportif'in sıralama olarak altlarında yer aldığını belirterek, "O maçı da kazanarak, ateş hattından tamamen kurtulmak istiyoruz" dedi.

Turhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rönesans TED Ankara Kolejliler maçında müsabakanın son anına kadar iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Deplasmandan kazanarak döndükleri için mutlu olduklarını dile getiren Turhan, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Sıralama olarak, altımızda yer alıyorlardı. Bu maçtan galip ayrılarak, ateş hattından biraz daha uzaklaştık" dedi.

Turhan, hafta sonu sahalarında Muratbey Uşak Sportif'i ağırlayacaklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Muratbey Uşak Sportif sıralama olarak altımızda yer alıyor. O maçı da kazanarak, ateş hattından tamamen kurtulmak istiyoruz. Sonra da yukarılara çıkabildiğimiz kadar çıkmayı hedefliyoruz. Bu takım bunu başaracak kapasitede. Taraftarımıza da iş düşüyor. Her zaman olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmasınlar. Taraftarımızla tek vücut olarak kazanmayı sürdüreceğiz."


Kaynak: