Torku Konyaspor 3 mevki için hassas davranıyor

Eklenme Tarihi: 09.07.2014 - 17:36

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Aksoy: "Forvet, kaleci ve kanat mevkileri için görüştüğümüz isimler var. Önemli mevki transferleri olduğu için hassas davranıyoruz. Yanlış transfer yapmak istemiyoruz. Her 3 mevki için de önümüzdeki günlerde transferleri tamamlamayı düşünüyoruz"

KONYA (AA) - Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, forvet, kaleci ve kanat mevkileri için görüştükleri isimler olduğunu belirterek, "Önemli mevki transferleri olduğu için hassas davranıyoruz. Yanlış transfer yapmak istemiyoruz. Her 3 mevki için de önümüzdeki günlerde transferleri tamamlamayı düşünüyoruz" dedi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlık kampının ilk etabının Konya'da gerçekleştiğini söyledi.

Sırasıyla Isparta Davraz ve Hollanda'da kamp yapacaklarını dile getiren Aksoy, transferleri Davraz veya Hollanda'da yapacakları sezon hazırlıklarına yetiştirmeyi düşündüklerini ifade etti.

Aksoy, transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Forvet, kaleci ve kanat arayışlarımız devam ediyor. Kaleci noktasında yabancı ve yerli alternatiflerimiz var. Dünya kupasında forma giyen birkaç kaleci, yerli olarak da bir iki isimle görüşmelerimiz devam ediyor. Forvet, kaleci ve kanat mevkileri için görüştüğümüz isimler var. Önemli mevki transferleri olduğu için hassas davranıyoruz. Yanlış transfer yapmak istemiyoruz. Her 3 mevki için de önümüzdeki günlerde transferleri tamamlamayı düşünüyoruz."


Kaynak: