Topuk Yaylası'na yeni futbol sahası

Eklenme Tarihi: 05.10.2014 - 19:08

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne UEFA standartlarına uygun 3. futbol sahası yapılıyor Tesisin müdürü Kaya: "Yapımı süren saha ilk iki sahamız gibi yine UEFA standartlarına uygun inşa ediliyor. Tüm ekibimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünya standarlarında ne uygulanıyorsa biz de aynen bu standartlara uyarak çalışmaları yürütüyoruz"

DÜZCE (AA) - Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde UEFA standartlarına uygun üçüncü sahanın yapımına başlandı.

Tesis Müdürü Bora Kay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tesisin Türk sporuna hizmet amacıyla kurulduğunu, bunun yanında dünya sporuna da hizmet etmeye başladıklarını söyledi.

Bu kapsamda UEFA standardındaki iki futbol sahasına bir tane daha eklediklerini anlatan Kaya, "Tesisimize Türk takımları kadar, yurt dışından gelen takımlar da ilgi gösteriyor. Üçüncü sahamız gelen takımlara daha iyi hizmet vermek ve onların daha rahat çalışmasını sağlamak amacıyla kuruluyor. Çalışmalarımızı sürdürürken doğal ortamı hiç bozmuyoruz. Örneğin, tesis önünde bulunan gölette temizlik yaparak, doğal güzellikleri ortaya çıkarıyoruz. Hiç insan eli değmemiş, doğa güzelliği içinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı sürdürürken doğaya sadık kalıyoruz" diye konuştu.

Yapımı süren sahayı gelecek kamp sezonuna hazır hale getirmek için çalıştıklarını anlatan Kaya, şunları dile getirdi:

"Yapımı süren saha, ilk ikisi gibi yine UEFA standartlarına uygun inşa ediliyor. Tüm ekibimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünya standartlarında ne uygulanıyorsa biz de aynen bu standartlara uyarak çalışmaları yürütüyoruz. Garajından tutun da mıcır üstü toprak ve en üzerine de futbol sahası için yetiştirilen özel çimlerden oluşacak. Sahamız 65 metreye 105 metre ebatlarında olacak. Türk sporuna hizmet için kurulan tesisimiz yeni yapılan sahayla kapasitesini arttırmış olacak."

Futbolun yanında tüm spor branşlarına hizmet verdiklerini aktaran Bora, "Buz hokeyi hariç tüm branşlara hizmet veriyoruz. Onu da belki ileride planlayabiliriz. Göletimiz, tartan pistimiz, spor salonumuz ve sahalarımızla tüm spor branşlarının doğal ortamda çalışmalarına imkan veriyoruz. Hizmetlerimiz sadece sporla sınırlı kalmayacak, gölet etrafında vatandaşlarımıza ücretsiz mesire alanları hazırlayıp kullanıma açıyoruz. Çok güzel bir alan ve müthiş bir doğa. Yurt dışından özellikle Arap ülkelerinden piknik yapmaya geliyorlar. Sporun haricinde tatil ve konaklama için gelen müşterilerimize de hizmet ederek, bu doğa harikası yerden her kesimin yararlanmasını sağlıyoruz" ifadesini kullandı.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”