Son Dakika Haberler

Tokat Belediye Plevnespor, antrenör Arığ ile anlaştı

Eklenme Tarihi: 11.06.2018 - 14:45

TOKAT (AA) - Voleybolda Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor, antrenör Ahmet Reşat Arığ ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Aynı zamanda kulübün de başkanı olan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, makamında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Arığ'ın geçmişte hem Belediye Plevnespor ile hem de diğer takımlarla çok büyük başarılara imza attığını söyledi.

Tecrübeli teknik adamı yapılan sözleşmeyle yeniden renklerine kattıklarını aktaran Eroğlu, "Geçtiğimiz yıl 1. Lig'den tekrar Efeler Ligi'ne çıkan Plevnespor voleybol takımımızı yeniden yapılandırmaya başladık. Bunun için de değerli hocamızla görüşmelerimizi yaparak anlaşmaya vardık. Türkiye'de voleybolda örnek olabilecek, şehrimize ve takımımıza yakışan büyük başarılara imza atmış Reşat hocamıza takımımızı teslim ettik." diye konuştu.

Antrenör Arığ ise "Tekrar Tokat'a ve Plevnespor'a hizmet etme şansı verdikleri için başkanıma ve yöneticilerine teşekkür ederim. Herkesin özlediği ve beklediği bir Tokat Belediye Plevnespor'u izleteceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Arığ ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.


Kaynak: