Son Dakika Haberler

TFF Süper Kupa maçına doğru

Eklenme Tarihi: 07.08.2014 - 19:42

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Koşar: "Hakemler, maçtan ücret almayacak ve maçta görev yapacak polisler alacakları ücretleri Soma?ya bağışlayacak" "Bir Manisalı olarak tüm Fenerbahçeli ve Galatasaraylılardan ricam, bu maçı bir derbiden ziyade bir birleşme, bir kardeşlik maçı olarak görmeleri. Bunu tüm Türkiye?ye göstermemiz lazım"

MANİSA (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Manisa'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçında görev yapacak hakemlerin ve polislerin alacağı ücretlerin Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlanacağını bildirdi.

Koşar, yaptığı yazılı açıklamada 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa final maçının bir çok yeniliğe sahne olacağını belirtti.

Maç gelirlerinin tamamının Soma'daki maden şehitlerinin ailelerine bağışlanacağını kaydeden Koşar, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Manisa'da ilk kez oynanacak olan Kupa finalinin tüm gelirlerinin Soma'da maden faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerinin ailelerine bağışlanacak. Biletler TFF'nin resmi internet sitesinden yarın satışa çıkacak. Protokol, görevli basın mensupları dahil herkes maçı ücretle izleyecek. Hakemler, maçtan ücret almayacak ve müsabakada görev yapacak polisler alacakları ücretleri Soma'ya bağışlayacak. Soma'da hayatını kaybeden maden şehitlerimiz hepimizin yüreğini burktu. İnşallah Allah bize bir daha bu acıları yaşatmaz. Bizler de TFF olarak, burada yaraların sarılması noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu nedenle Süper Kupa'da elde edilecek tüm gelirleri, Soma'daki maden şehitlerinin ailelerine bağışlayacağız."

Koşar, önümüzdeki hafta içerisinde maçı izlemeye gidecek taraftarlar için iki ayrı noktada bilet satışının yapılacağını belirterek şunları kaydetti:

"Tüm gelirlerin Soma'ya aktarılacak olması nedeniyle tüm biletler ücretli olacak. Kale arkaları 75, kapalı ve tarzan tribünleri de 150 lira olacak. Protokol biletleri ise 250 lira olacak. Ayrıca bu mücadeleyle birlikte Türkiye'de ilk kez yapılacak bir uygulamaya imza atacağız. Protokol dahil görevli basın mensupları bile maça ücretle girecek. Maçta görev alacak hakem arkadaşlarımız, mücadeleyi herhangi bir ücret almadan yönetecek. Maçta görev yapacak emniyet mensuplarımız alması gereken ücretleri almayıp Soma'ya bağışlayacak. Bu nedenle her yönüyle Soma için tam bir destek maçı olacak."

Maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerinin de mücadeleyi özel bir yerde izleyeceğini kaydeden Koşar, "Bir Manisalı olarak tüm Fenerbahçeli ve Galatasaraylı Manisalılardan ricam, bu maçı bir derbiden ziyade bir birleşme, bir kardeşlik maçı olarak görmeleri. Bunu tüm Türkiye'ye göstermemiz lazım" dedi.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”