TFF Süper Kupa biletleri satışta

Eklenme Tarihi: 08.08.2014 - 14:29

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 25 Ağustos'ta Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak maçın biletleri TFF'nin internet sitesi üzerinden satışa sunuldu

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da oynanacak TFF Süper Kupa maçının biletleri satışa çıkarıldı.

Geride kalan sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Galatasaray'ın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.30'da karşı karşıya geleceği dev maçın biletleri bu sabahtan itibaren Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesi "www.tff.org" üzerinden satışa sunuldu. 

TFF'den yapılan açıklamada, biletlerin bir kısmının internet üzerinden, bir kısmının ise 18-25 Ağustos tarihlerinde İzmir, Manisa ve Soma'da kurulacak gişelerden satılacağı kaydedilirken, bilet fiyatlarının, finalist kulüplerin katılımıyla yapılan TFF Süper Kupa organizasyon toplantısında belirlendiği üzere, kale arkası tribünler için 75 lira, maraton ve kapalı tribünler için de 150 lira olacağı belirtildi.

TFF Süper Kupa maçında, Fenerbahçe taraftarlarının Tarzan ve Gediz tribünlerinde, Galatasaray taraftarlarının ise kapalı tribün ile Spil tribününde müsabakayı izleyebilecekleri vurgulandı.

E-bilet uygulamasının olmayacağı maç için her futbolseverin en fazla iki bilet satın alabileceği, alınan ikinci biletle stada gelecek kişinin TC kimlik numarasının belirtilmesinin de gerektiği kaydedildi.

 

Kaynak: