Son Dakika Haberler

TFF Olağan Genel Kurulu

Eklenme Tarihi: 21.07.2014 - 15:46

Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu: "Sessiz duruyoruz, yarın maçlar başladığında bağırmaya başlayacağız çünkü adaletsizlikler aynen devam edecek" TFF Başkanı Demirören: "Demirören federasyonundan memnunsanız desteklerseniz. Türkiye kadar demokratik bir ülke yok, herkes aday olabilir"

ANKARA (AA) - Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Sessiz duruyoruz, yarın maçlar başladığında bağırmaya başlayacağız çünkü adaletsizlikler aynen devam edecek" dedi.

Marriott Otel'de yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali Genel Kurulu'nda söz alan Hacıosmanoğlu, konuşmasına, "Gazze'de dünyanın gözü önünde çocukları dahi katleden gözü dönmüş insan müsveddelerine lanet yağdırıyorum" diyerek başladı. 

Sakin bir kongre geçirdiklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Her şey sütliman. Yaklaşık bir sene önce burada yine mali genel kurulda konuşmuş ve Türk futbolunun ahlak ve adalete ihtiyacı olduğunu söylemiştim. Bu düzen değişmeli demiştim. Geçen süre içinde hiçbir şey değişmedi" diye konuştu.

"Sessiz duruyoruz, yarın maçlar başladığında bağırmaya başlayacağız çünkü adaletsizlikler aynen devam edecek" ifadelerini kullanan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

"Türk futbolu adaletli yönetilmeli, yönetilmiyor. Hep Anadolu takımlarının hakları yeniyor. Çalan düdükler ve kalkan yanlış bayraklarla haklarınız yeniyor. Bunu değiştirmenin zamanı geldi. Türk futbolunu adil yönetecek yönetim kurullarının oluşumunda adil dağılım olmalı. 18 takım Anadolu'ya nasıl yayılıyorsa, yönetim ve kurullarına da bunu yaymak lazım. Kararlar çıkarken, 'neden hep aleyhimize karar çıkıyor?' diyebilmeliyiz. Bugün böyle bir federasyon ve yönetim yok.

TFF yönetimine yönelik eleştirilerini sürdüren Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"TFF Başkan Vekili, UEFA'daki toplantının çıkışında 'takımlar ceza almayacak, sevinçliyiz' diye açıklama yaptı. Ben de 'Biz başka ülkenin takımı mıyız? Kim suç işlediyse, cezasını almalı' dedim. Enteresan olan Türkiye'de herkese bir 'beyefendi korkusu' salınıyor. Sayın Başbakanımızın ismini kullanarak, onun yakınında, uzağında olan simsarlardan çok var. Her yerde 'Beyefendi böyle istiyor' diyorlar. Başbakanımız, bana, bu işlerin içinde olmadığı ifadesini kullandı. Kimse bu tarzda baskı yapmaya kalkmasın. Buna maruz kalan ve Başbakanımıza ulaşamayan varsa bana iletsin, ben ulaşırım."

 

- Demirören: "Hepimiz Türk futbolu için mücadele etmeliyiz"

Hacıosmanoğlu'nun ardından söz alan TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise gelecek yıl seçim yapılacağını hatırlatarak, "Demirören federasyonundan memnunsanız desteklerseniz. Türkiye kadar demokratik bir ülke yok, herkes aday olabilir. Bizler Anadolu çocukları olarak her takımın arkasında olacağız. Kurullarımızda Anadolu kulüplerinden arkadaşlarımız var. Futbol, Anadolu ve büyük kulüpler diye ayrılmaz. Hepimiz Türk futbolu için mücadele etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

 

- Otyakmaz ile Hacıosmanoğlu arasındaki tartışma

TFF Olağan Genel Kurulu, konuşmaların ardından sona erdi.

Delegelerin lobide sohbet ettikleri sırada Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. 

Otyakmaz'ın, "şike davası"ndan sonra yaşanan gelişmelerden dolayı Hacıosmanoğlu'na tepki gösterdiği ve kulüp olarak artık bunların dışında kalmak istediklerini söylediği öğrenildi. 

Kısa bir aranın ardından aynı salonda Spor Toto 2. ve 3. Lig fikstür çekimi yapılacak. 


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”