Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Terör kurbanı Fatma'yı yakın arkadaşı anlattı

Suriye'nin Afrin bölgesini işgal eden terör örgütü PYD/PKK'lı teröristlerce Hatay'ın Reyhanlı ilçesine atılan roketin evlerine isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 17 yaşındaki Fatma Avlar'ın yakın arkadaşı Meryem Şanverdi, genç kızın hayat dolu, neşeli ve herkes tarafından sevilen biri olduğunu söyledi.

Terör kurbanı Fatma’yı yakın arkadaşı anlattı
TSK tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'den terör örgütü PYD/PKK mensupları tarafından yapılan roketli saldırıda en yakın arkadaşı Fatma Avlar'ı kaybeden Meryem Şanverdi (17) , genç kız için her gün dualar edip, gözyaşı döküyor.

Şanverdi, AA muhabirine, Fatma ile sürekli beraber olduklarını, her yere beraber gittiklerini ve en son karne günü 19 Ocak'ta görüştüklerini aktardı. Şanverdi, ''Bize gelip kahvaltı yapmıştık. Eğlendik ve güldük. Sonra kendisini yolcu ettim. Yarı yola kadar gitti ve geri döndü. Sarıldı, öptü beni, 'Ne olur ne olmaz belki görüşemeyiz.' dedi. Sonra tekrar geri gitti. En son o zaman görüşmüştük. Ama her gün telefonda görüşüyorduk. 'Günaydın', 'Ne yapıyorsun?' veya 'İyi misin? ' diye mesaj atıyordu sürekli.'' dedi.

Şanverdi, arkadaşının çok pozitif biri olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Her şeyden memnun ve hiçbir şeye üzülmezdi. Ağladığını hiç görmedim. Hep gülerdi, hep mutluydu. Hayatından memnundu. Hayalleri vardı. Üniversiteye gitmek istiyordu. Babasını çok seviyordu. Her gün sabah evden babasını öpmeden çıkmazdı. Babası da onu öperek karşılardı. Hep bize babasını anlatırdı. 'Ben babamı çok seviyorum.' derdi. Arkadaş çevresi çok iyi idi. Herkes ile güler ve eğlenirdi. Hiç kimseyle kavga etmezdi. Kimse ile düşman değildi. Herkes ile arkadaştı. Okuldaki öğretmenlerimizde Fatma'yı çok severdi. Derslerinde hep başarılıydı. Herkes ona inanır ve güvenirdi.''

Fatma'nın kendisi için aldığı hediyeleri gösterip hüzünlenen Şanverdi, arkadaşının kendisiyle ve ailesiyle geçirdiği son günlere ait görüntü ve fotoğrafları AA muhabiriyle paylaştı.

Fatma'nın son görüntülerinde, ağabeyi ile yakınlarının bir düğününde eğlenmesi, okul bahçesinde arkadaşlarıyla şarkı söyleyip, parktaki bir kaydırakta neşeli vakitler geçirmesi yer alıyor.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English