Son Dakika Haberler

"Dünyada maalesef Türkiye’yi ateş çemberine almak isteyen, Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye karşıtlığında toplanan büyük bir güruh var" "PKK’dan DAEŞ’a kadar, FETÖ’den DHKP-Cye kadar bütün terör örgütleriyle etkili bir şekilde devam edeceğiz, bu mücadele terör örgütlerinin sonu gelene kadar, son terörist bitene devam edecektir" "Devletin adeta kılcal damarlarına giren bu FETÖ'ye karşı mücadele en sert şekilde devam edecektir. Terör örgütlerine karşı etkili bir mücadele yürütmezsek asla başa

Anadolu Ajansı haberine göre;
ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Dünyada maalesef Türkiye'yi ateş çemberine almak isteyen, Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye karşıtlığında toplanan büyük bir güruh var." dedi.

Aydın, Adıyaman'ın Sincik ilçesindeki spor salonunda düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüne sayılı günler kaldığını söyledi.

O tarihte ülkenin büyük bir işgal planıyla karşı karşıya kaldığını hatırlatan Aydın, bu sürece dahil olanların temizlenmesine yönelik başlatılan mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini vurguladı.

Aydın, halkın özgürlüğüne, ülkesine, bayrağına ve namusuna göz dikenlere karşı bedenlerini siper ettiğini ifade ederek, "Dünyada maalesef Türkiye'yi ateş çemberine almak isteyen, Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye karşıtlığında toplanan büyük bir güruh var. Bu çok net bir şekilde görülüyor. Bugüne kadar bu tür oyunları bozan bu millet, yine kenetlenerek bu kirli tezgahları da bozdu ve bozmaya devam edecek." diye konuştu.

Son dönemlerde PKK'dan kaçan çok sayıda terör örgütü üyesinin teslim olduğunu hatırlatan Aydın, bu gelişmenin örgüt içerisinde çözülme sürecine girildiğinin net bir ispatı olduğunu söyledi.


Aydın, terörün her türlüsüne karşı etkili ve kararlı bir mücadelenin devam ettiğine işaret ederek, şunları belirtti:

"Eğer kim bu devlete karşı durursa, bu milletin canına malına kastederse hangi terör örgütü olursa olsun devlet ve hükümet gerekli tedbirleri almakla mükelleftir ki bu konuda ciddi ve etkili bir şekilde teröre karşı etkili bir mücadele ortaya koyuyor. PKK'dan DAEŞ'e kadar, FETÖ'den DHKP-C‘ye kadar bütün terör örgütleriyle etkili bir şekilde devam edeceğiz, bu mücadele terör örgütlerinin sonu gelene kadar, son terörist bitene kadar devam edecektir. Bu mücadeleyi yaparken herkesi kucaklayacağız. PKK, en çok Kürt kardeşlerimize zarar veriyor, onlara zulüm ediyor. Bunu herkes çok iyi biliyor."

Devlet olarak bir yandan Kürt kökenli vatandaşların kucaklandığını, diğer taraftan terör örgütüne aman verilmediğini belirten Aydın, şu değerlendirmede bulundu:

"Onların çamura battıklarını görüyoruz, son çırpınışlarını görüyoruz ve çözülme sürecinde olduklarını, artık silah bırakma noktasına geldiklerini görüyoruz. Dağda olanlara sesleniyoruz, gelin silahı bırakın. Çünkü devlet güçlüdür, hükümet güçlüdür. Yine devletin adeta kılcal damarlarına giren bu FETÖ terör örgütüne karşı da mücadele en sert şekilde devam edecektir. Terör örgütlerine karşı etkili bir mücadele yürütmezsek asla başarılı olamayız. Tüm dünyada adeta bir insanlık suçu işleyen tüm terör örgütlerine karşı herkesi duyarlılığa davet ediyorum. Batı'yı bu konuda göreve davet ediyorum, terör örgütü üyelerini besleyenleri samimi olmaya davet ediyorum ve onların teröristleri bize iade etmeleri lazım ki ancak bu şekilde dünyayı terörden temizleyebiliriz, bu şekilde dünyada huzur, barış iklimini sağlayabiliriz."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English