Son Dakika Haberler

Süleyman Seba'yı Anma Programı

Eklenme Tarihi: 01.12.2014 - 20:12

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi: "Allah, diğer bütün ligdeki takımlara Süleyman Seba gibi bir yönetici portresi nasip etsin ki bu Türk futbolu ayağa kalkabilsin, aksi halde işimiz çok zor"

KARABÜK (AA) - Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Allah, diğer bütün ligdeki takımlara Süleyman Seba gibi bir yönetici portresi nasip etsin ki bu Türk futbolu ayağa kalkabilsin, aksi halde işimiz çok zor" dedi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından Hamit Çepni Konferans Salonu'nda düzenlenen "Süleyman Seba'yı Anma Programı"nda konuşan Çebi, Süleyman Seba gibi kişi ve kişiliklerin unutulmaması gerektiğini söyledi.

Beşiktaş camiasının Süleyman Seba'yla gurur duyduğunu ifade eden Çebi, şöyle konuştu:

"Allah, diğer bütün ligdeki takımlara Süleyman Seba gibi bir yönetici portresi nasip etsin ki bu Türk futbolu ayağa kalkabilsin, aksi halde işimiz çok zor. Bu sene Süleyman Seba yılı ilan edildi. Buradaki amaç aslında onun kişiliğinin, spor ve yöneticilik hayatındaki tavır ve davranışlarının topluma aktarılmasıydı ama maalesef adını kullanan bazı yöneticiler var. Maalesef görüyorum ki sadece isimleri kullanıyorlar. Onunla ilgili hiçbir mesaj alabilmiş değiller, almaya da niyetleri yok. Varsın, onlar almasın, genç arkadaşlarımız, bizler alalım."

Gençlerin Türk sporuna ve futboluna sahip çıkmasını isteyen Çebi, "Yarın bir gün bu Türkiye ve Türk futbolu sizlere emanet olacak. Her birinizin içinden yöneticiler, sporcular çıkacak. Beşiktaşlı olarak eğer Süleyman Seba'dan gurur duyuyorsak, o zaman ona borcumuz var camia olarak. O borcu ödememiz için Beşiktaşımıza, Türk sporuna ve Türk futboluna sahip çıkmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmanın ardından KBÜ Beşiktaşlılar Topluluğu Gurup Başkanı Bektaş Mantar, Çebi'ye plaket verdi.


Kaynak: