Son Dakika Haberler

Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Eklenme Tarihi: 21.01.2017 - 19:30

Trabzonspor Medical Park: 101 Muratbey Uşak: 105



Salon: Hayri Gür

Hakemler: Mehmet Keseratar, Özlem Yalman, Önder Yılmaz

Trabzonspor Medical Park: Green 13, Hardy 28, Gutierrez 22, Wright 9, Kadji 18, Erol Can Çinko 9, Moody 2

Muratbey Uşak: Berkay Candan 6, Freimanis 18, Vasiliauskas 10, Ibekwe 12, McKissic 19, Auguste 11, Mesut Ademoğlu, Berent Kavaklıoğlu 3, Harrison 26

1. Periyot: 20-26

Devre: 42-48

3. Periyot: 62-64

Normal sonuç: 90-90

5 faulle çıkan: 36.44 Vasiliauskas, 39.50 Auguste (Muratbey Uşak) 38.55 Kadji, 44.55 Gutierrez (Trabzonspor Medical Park)



TRABZON (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Murat Uşakbey, deplasmanda normal süresi 90-90 biten karşılaşmanın uzatma bölümünde Trabzonspor Medical Park'ı 105-101 mağlup etti.

Müsabakaya iyi başlayan Trabzonspor Medical Park, Gutierrez, Green ve Hardy'in sayılarıyla 4. dakika içinde 10-4 üstünlük sağladı. Muratbey Uşak, Freimanis ve Berkay Candan'ın basketleriyle karşılık vererek, 5. dakikada 10-10 beraberliği yakaladı. Vasiliauskas dış atışları ve McKissc'in de içerden skora destek vermesiyle oyuna ağırlığını koyan konuk takım, ilk çeyreği de 26-20 önde tamamladı.

İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Muratbey Uşak, Auguste'nin basketleriyle 14. dakikada farkı 11 sayıya (22-33) çıkardı. Rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren konuk takım, McKissc'in de katkısıyla ilk yarıyı 48-42 üstün kapatarak soyunma odasına gitmeyi başardı.

İkinci yarının başında etkili bir savunma yapan Trabzonspor Medical Park, Hardy ve Gutierrez ile bulduğu basketlerle 26. dakikada 56-55 öne geçse de Muratbey Uşak, rakibinin üstünlüğünü sürdürmesine izin vermedi. Konuk takım, Harrison'un üç sayılık basketiyle üçüncü çeyreği de 64-62 önde tamamladı.

Maçın son periyodunda Harrison'un etkili oyunuyla Muratbey Uşak, 36. dakikada 83-75 üstünlük sağladı. Seyircisinin desteğini arkasına alan Trabzonspor Medical Park, Hardy ve Gutierrez'in gayretleriyle maçın bitimine 14 saniye kala farkı 1'e (89-90) düşürdü. Son hücumda Gutierrez, serbest atışlardan ilkini değerlendirip ikincisini sayıya çeviremeyince maçın normal süresi 90-90 eşitlikle sona erdi.

Uzatma bölümünde Freimanis ve Ibekwe'nin etkili oyunlarıyla Muratbey Uşak, karşılaşmadan 105-101 galip ayrıldı.

Maçın en skorer oyuncusu Trabzonspor Medical Park'ta 28 sayı atan Hardy oldu. Muratbey Uşak'ta Harrison 26 sayıyla oynadı.




Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”