Son Dakika Haberler

SOSYAL MEDYA HESAP AYARI NASIL YAPILIR

Son yıllarda oldukça popüler hale gelen Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesabı olmayan kişilerin sayısı oldukça azdır. Bu kadar fazla kullanılan bu hesapları daha verimli kullanmak için ne yapmamız gerektiği hakkında yeterince bilgi sahibimisiniz? Bugün sizlere sosyal medya hesap ayarı nasıl yapılır hakkında kısa kısa bilgiler vereceğiz
 
Bütün sosyal medya hesaplarınızı istediğiniz zaman dondurup bir süre kullanmama şansınız var ya da artık kesinlikle sosyal medyayı kullanmama kararı almış olabilirsiniz, bu durumda hesabınızı silebilirsiniz. Hesabınızı silmeden önce fotoğraflarınızı yedeklemeyi unutmayın. Aksi halde eğer telefonda kayıtlı değil ise anılarınızda hesabınızla birlikte silinecektir. Sosyal medya hesaplarınızın profil kısmına girerek ayarlar sekmesini tıklayarak şifrenizde değişiklik yapabilirsiniz. Diğer hesaplardaki arkadaşlarınızı sayfanıza davet edebilirsiniz. Hesabınızı herkese açık ya da sadece sizin istediğiniz kişilerin görmesine izin verebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Facebook, Twitter ya da Instagram hesabınızın profil kısmından ayarlar sekmesini tıklayarak istediğiniz değişiklikleri yapabirsiniz.
 
ANDROİD TELEFONA FORMAT NASIL YAPILIR
 
Telefonlar uzun süre kullanıldığı zaman ya da çok fazla mobil uygulama indirildiği zaman belirli bir süre sonra donmaya ve işlemleri daha yavaş yapmaya başlıyor. Böyle bir durumda telefoncuya para ödemek zorunda kalmadan kendiniz telefonunuza format atabilirsiniz. Bunun için telefona format nasıl atılır bilmeniz yeterli olacaktır. Peki android telefona format nasıl atılır?
 
Telefona format atmak için öncelikle telefonu kapatmanız gerekiyor.
 
Aynı anda telefonun alt kısmında bulunan düğmeyle beraber açma kapama düğmesine basılı tutarak telefonun açılmasını bekleyiniz. Telefonun alt kısmında düğme olmayanlar aynı anda açma kapama ve ses açma tuşlarına basarak aynı işlemi yapabilirler.
 
Telefon tekrar açıldıktan sonra karşınıza wipe data çıkacak. Wipe data seçtikten sonra factoryreset işaretleyin. Daha sonra rebot now seçeneği ile formatlamayı başlatın. Telefonunuz kapanıp tekrar açılacaktır.
 
WEB SİTE SEO AYARLARI NASIL YAPILIR
 
Web sitenizin Google aramalarında en üst sıralarında çıkması ve sitenizin ziyaretçi sayısının artması için internet siteniz seo uyumlu olması gereklidir. Web sitesi için bu kadar önemli olan web site seo ayarları nasıl yapılır ? konusunda bilgiler vermek faydalı olacaktır.
 
Google analytics web sitenize ekleyerek ziyaretçi grafiklerini takip edip seo çalışmalarınıza yön verebilirsiniz. Web sitenizin hangi içerikte olduğu ve içeriğe göre Google aramalarında çıkabilmesi için meta bilgilerinin yani html kodlamasının yapılması gereklidir. Paylaşım yapılan içeriklerin başlılığı anahtar kelime olarak kullanılmalıdır. Site içeriği başka sitelerden kopyalama yapıştırma kullanılarak hazırlanmamalı. Tüm bilgiler özgün ve zengin içerikle yazılmalıdır.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English