Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Şırnak'ta anlamlı buluşma!

Konyalı iş adamı Sıtkı Korkmaz'ın başkanlığını yürüttüğü Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu üyeleri Şırnak'a çıkarma yaptı. Mehmetçikle buluşan Galatasaraylıların ziyaretinde duygusal anlar yaşandı.

Şırnak’ta anlamlı buluşma!
Konyalı iş adamı Sıtkı Korkmaz'ın başkanlığını yürüttüğü Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu üyeleri Şırnak'a anlamlı bir ziyarette bulundu. Sarı kırmızılılar vatanının bölünmez bütünlüğü için canları pahasına görev yapan Mehmetçik ile buluştu. Buluşmaya Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman da katıldı. 



İki gün süren ziyaren ilk gününde Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu ile makamlarında görüşen sarı-kırmızılılar, Şırnakspor’u da ziyaret etti. Kentte düzenlenen yemeğe Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, Şırnakspor Kulüp Başkanı Emin Yürek, Şırnaksporlu futbolcular ve taraftar derneklerinin temsilcileri katıldı.



Şırnak 23. Tümen Komutanlığı ziyaret edildi

Şırnak ziyaretinin ikinci gününde ise Şırnak 23. Jandarma Tümen Komutanlığı ziyaret edildi. Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı'nın verdiği kahvaltı ve yapılan içtimanın ardından Tümgeneral Veli Tarakçı'ya ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin’e Şırnak'ı temsilen 73 numaralı Galatasaray forması hediye edildi. 



Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman, Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Korkmaz ve heyetteki dernek başkanları Mehmetçik ile buluştu. 

Askeri birlik ve karakollara yapılan ziyarette Mehmetçik ile sarı-kırmızılı taraftarlar kucaklaştı. Hatıra fotoğrafının çektirildiği buluşmada taraftarlar kahraman askerlerimize moral verdi. 



Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Korkmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Türkiye Cumhuriyeti’nin Galatasaraylı evlatları olarak bizler, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde Şırnaklı vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlarla kucaklaştık. Aynı zamanda vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden görev yapan kahraman Mehmetçiğimizi ve emniyet mensuplarımızı selamladık, onlarla sarıldık" dedi.

Zor şartlar altında görev yapan askerlerimize ülke olarak minnet borçlu olduğumuzu ifade eden Başkan Korkmaz "Onlarla görev yaptıkları noktalarda kucaklaşmanın mutluluğunu ve şerefini yaşadık. Nöbet başındaki Mehmetçiğimize minnet ve şükranlarımızı ilettik. Dualarımız hep onlarla birlikte olacak. Bizlere Şırnak ziyaretimizde yakın ilgi gösteren değerli komutanlarımız ile diğer askerlerimize teşekkür ediyorum" dedi.







 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English