Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Siirtimize hizmetler, her şey yakışıyor"

İçişleri Bakanı Soylu: "Milletin parasının millete yatırım olarak döndüğünü, büyük bir gururla izlediğimiz hizmetleri Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın şahsında hem takip etmenin hem de Siirtli hemşehrilerimizi bununla buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz" "Siirtimize hizmetler, her şey yakışıyor. Bu farkı da, yapılan yapılmayanla arasındaki farkı da vatandaşın en güzel şekilde göreceğine inancımız tamdır"

Anadolu Ajansı haberine göre;
SİİRT (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Siirt Belediyesinin hizmetlerine dikkati çekerek, "Hem bizi çok memnun eden hem de ümitvar eden, milletin parasının millete yatırım olarak döndüğünü büyük bir gururla izlediğimiz hizmetleri Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın şahsında hem takip etmenin hem de Siirtli hemşerilerimizi bununla buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz." dedi.

Bakan Soylu, Siirt'teki temasları çerçevesinde, beraberindeki AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Ethem Sancak, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek ile Bahçeşehir Kolejinin açılışını gerçekleştirdi.

Daha sonra Siirt Belediyesini ziyaret eden Soylu, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Burada konuşan Soylu, Aktay, Sancak ve diğer yetkililer ile yapılan hizmetler ve diğer projeler hakkında bilgi almak üzere Vali Ali Fuat Atik'i ziyaret ettiklerini anımsatarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Hem bizi çok memnun eden hem de ümitvar eden, milletin parasının millete yatırım olarak döndüğünü büyük bir gururla izlediğimiz hizmetleri Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın şahsında hem takip etmenin hem de Siirtli hemşehrilerimizi bununla buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz. Az önce Bahçeşehir Kolejinin açılışını yaptık. Şimdi de kardeş bir belediye olan Gaziantep Şahinbey Belediyesinin de katkılarıyla gerçekleştirilen çok güzel bir parkın açılışını gerçekleştireceğiz."
Soylu, görevlendirme yapılan Siirt, Eruh, Baykan, Kayabağlar, Veysel Karani ve Beğendik'in yanı sıra AK Partili tüm belediyelerin her birinin başarılı hizmetlerin altına imza attıklarını belirtti.

Bölgede yol, kanalizasyon, park, oyun bahçeleri ve diğer alanlarda yapılanları gördükçe, terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin yanı sıra, en önemli adımın Siirt, diğer vilayetler ve ilçelerin imarında olduğunu tespit etmenin huzuru içerisinde bulunduklarını aktaran Soylu, şöyle konuştu:

"Allah yardımcınız olsun. Elimizden gelen bütün gayreti ve desteği hep birlikte arkadaşlarımızla ortaya koyuyoruz. Geldiğiniz ilk günden beri meseleye sahiplikle yaklaşmanız bizim açımızdan çok önemliydi. Kucaklayıcı tavrınız ve hizmet konusunda buranın yatırım ölçeğinden daha yüksek bir yatırım planlaması gerçekleştirmenizi ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah hep birlikte daha güzel adımlar atacağız. Siirtimize hizmetler, her şey yakışıyor. Bu farkı da, yapılan yapılmayanla arasındaki farkı da vatandaşın en güzel şekilde göreceğine olan inancımız tamdır."

Bakan Soylu, vatandaşın terazisinin kuyumcu terazisi gibi ölçtüğünü, bir gram eksik, fazla tartmadığını vurgulayarak, "Biz o teraziye tabiyiz." diye konuştu.

Bölgede yapılan hizmetlere işaret eden Soylu, şunları kaydetti:

"Buradan yapılan asfaltlar, illerimizin ve ilçelerimizin su ve kanalizasyonu konusunda atılan adımlar, bir kere 15 tane oyun parkı tamamen elden geçti ve çocuklarımız hak ettiği parklarla karşılaştı. İki tane de dev park yapılıyor, bir tanesini de bugün açacağız. Yani bunların her birisi buraya takılan bir mücevherat gibi. Bu açıdan çok mutlu olduğumuzu söylemek istiyorum. Belediyeden giriyorsunuz, her yer tertemiz. Aynı zamanda hiçbir ayrım gözetmeksizin ortaya koyduğu bir hizmet aklı var burada. Bu aklı özellikle tebrik ediyorum. İnşallah gün geçtikçe de aradaki makas çok daha fazla açılacak. Bizim de Bakanlığımızca yapabileceğimiz, yaptığımız hizmetler, diğer arkadaşların özellikle spor sahaları, kompleksleri konusunda atılacak adımlar, ilçelerimizde, Siirt'te bunların her biri ayrı bir katkı sağlayacak. Böyle geliştikçe de hem şehrin ekonomisi gelişecek hem de Siirt bizim medeniyetimizin taşıyıcı kolonlarından bir tanesidir. Bizim için çok önemlidir. Siirt, gelirken edep edilen yerlerden bir tanesidir. İnşallah ona yakışır bir yerel yönetim anlayışını burada ortaya koyuyorsunuz, tebrik ediyor ve kutluyoruz."










Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English