Son Dakika Haberler

"Sezon sonunda şampiyonluk görmek istiyorum"

Eklenme Tarihi: 28.01.2016 - 17:35

Beşiktaş'ın yeni transferi İspanyol futbolcu Delgado: "Benim için her zaman sahada her şeyimi verdiğimi söylerler. Saha içerisinde takımımı savunmak için her şeyi yaparım. Çok heyecanlıyım. Umarım birlikte birçok başarıya imza atacağız" "Beşiktaş taraftarlarının beni havalimanında karşılamasından çok etkilendim. Buradaki taraftarlar İspanya'ya göre daha heyecanlı ve duygusallar"



İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın yeni transferi İspanyol futbolcu Alexis Delgado, sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istediğini, bunun için de çok çalışıp alçak gönüllü olacağını söyledi.

Delgado, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Uzun süredir İspanya'da oynuyordum. Evimin dışarısına çıkmak enteresan olacak. Benim için yeni bir lig. Çok heyecanlıyım. Umarım her şey çok güzel olur" dedi.

Siyah-beyazlı kulüpten aldığı transfer teklifiyle ilgili "Teklifi değerlendirdiğimde Beşiktaş'a gelmenin benim için çok hoş olacağını düşündüm ve buraya geldim" diyen İspanyol futbolcu, şunları kaydetti:

"Gözüm her zaman Beşiktaş'ın üzerindeydi. Beşiktaş'ı daha önceden de takip ediyordum. Benim için her zaman sahada her şeyimi verdiğimi söylerler. Saha içerisinde takımımı savunmak için her şeyi yaparım. Çok heyecanlıyım. Umarım birlikte birçok başarıya imza atacağız. Sezon sonunda şampiyonluk görmek istiyorum. Bu yolda çok çalışacağım ve alçakgönüllü olacağım."

Delgado, Türkiye'ye her yıl çok önemli futbolcuların geldiğine vurgu yaparak, "Onları takip ediyorum. İlk defa Türkiye'ye geldim. Tesislerimizi çok merak ediyorum ve bir an önce görmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Dövmelerinin kendisi için özel anlamlar taşıdığını anlatan tecrübeli futbolcu, "Hayatımda sıra dışı bir olay olduğu zaman bu olayları dövme yaptırarak simgeleştiriyorum" ifadesini kullandı.

Kariyerinde şu ana kadar sürekli 2 numarayı giydiğini, ancak Beşiktaş'ta henüz hangi numarayı kullanacağına karar vermediğini aktaran Alexis Delgado, siyah-beyazlı taraftarlarla ilgili olarak da şöyle konuştu:

"Beşiktaş taraftarlarının beni havalimanında karşılamasından çok etkilendim. Buradaki taraftarlar İspanya'ya göre daha heyecanlı ve duygusallar. Taraftarlarımıza beni karşıladıkları için çok teşekkür ederim ama onlara esas mesajımı saha içerisinde vereceğim."


Kaynak: