Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Selçuklu’dan bağış kampanyasına destek

Halkın doğrudan oylarıyla Türkiye’nin ilk Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak başlatılan bağış kampanyasına Selçukludan destek verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçim çalışmaları için başlatılan ve gerçek kişilerin destek verebildiği bağış kampanyasına Ak Parti Selçuklu Teşkilat üyeleri de katıldı.

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odası önünde bulunan banka şubelerine kampanyaya destek vermek için bir araya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun,Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve teşkilat üyeleri kampanyaya bağışta bulundular.

Cumhur İttifakı için yek vücut olarak seferberiz

 
AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun Cumhur İttifakına desteğin önemine vurgu yaparak  “ Konya yoğun seçim süreci temposunda. Bu kapsamda da milletin adamına, milletin desteğini göstermek üzere birçok teşkilatlarımız ve bir çok gönüllü kuruluşlarımızda olduğu gibi Selçuklu teşkilatımız da Cumhurbaşkanımızın seçim kampanyasına katkıda bulunmak üzere buradalar hep birlikteyiz. Bu önümüzdeki sürecin çok çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Türkiye çok ciddi kuşatmalar altında tutulmak isteniyor. Buna karşı mücadelemizi yerli ve milli bütün unsurlarla Cumhur İttifakıyla hep beraber yapıyoruz. 24 Haziran günü inşallah iki seçimi birlikte yapacağız. Milletin adamını tekrar milletin başına milletin önüne geçireceğiz. Aynı zamanda milletvekili genel seçimini de birlikte yapacağız bu asrın seçiminde gayretimizde muvaffakiyet Allah’tandır diyoruz. Ben Konya teşkilatlarımıza her zaman güvendim, güveniyorum şehrimize, insanımıza, milletimize her zaman güveniyoruz. Milletimiz ne kendi adamını, Reisi Cumhurbaşkanımızı bugüne kadar yalnız bıraktı ne de o Konya’yı hiçbir zaman sahipsiz, yalnız bırakmadı. İstanbul’da yaşamasaydım Konya’da yaşardım diye samimiyetle bunu ifade etti.  İnşallah 2 Haziran günü Cumhurbaşkanımız öğleden sonra yine Konyamızla buluşacak ve pek çok müjdeyi kendi ağzından dinleyeceğiz. Ben bu hassasiyetleri, gayretleri dolayısıyla Selçuklu İlçe teşkilatımıza, belediye başkanımıza, başkanlarımıza, il teşkilatımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
24 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye için değil tüm insanlık için önemli bir seçim olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, konuşmasında şunları söyledi; 

“Bu seçimin ülkemiz ve dünya insanlığı için çok önemli bir seçim olduğunu biliyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Onun için Sayın Cumhurbaşkanımızı sonuna kadar destekleyeceğiz ve 24 Haziran’a kadar elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah 24 Haziran’da Sayın Cumhurbaşkanımızı çok güçlü bir şekilde yeni sistemle beraber Cumhurbaşkanı olarak köşke göndereceğiz ve onu destekleyecek güçlü bir meclis grubuyla milletvekillerimizi de seçmek istiyoruz. Vatandaşlarımızı 24 Haziran’da Türkiye’ye sahip çıkmaya davet ediyorum. Seçimlerimiz hayırlı olsun bütün vatandaşlarımızın bu süreç içerisinde desteklerini bekliyoruz” 
Cumhurbaşkanımıza desteğimizi vurgulamak için buradayız
 
AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer “ Bugün AK Parti Selçuklu ailesi olarak Cumhurbaşkanımıza 24 Haziran sürecinde destek olmak için bir aradayız. Hepinizin malumu Türkiye son 15 senede çok önemli aşamalardan geçerek bugünlere geldi dolayısıyla bu süreçteki en önemli iki faktörde sayın Cumhurbaşkanımız ve milletimizin ona olan desteği ve güveniydi. Bugün de benzer bir süreç yaşıyoruz 24 Haziran’da AK Parti ailesi olarak sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğumuzu burada bir kere daha gösterme arzusundayız. Bununla birlikte 2 Haziran’da sayın Cumhurbaşkanımız Konya’da olacak tüm Konya’yı da Cumhurbaşkanımızla buluşmaya davet ediyoruz.” dedi.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English