Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Selçuklu’da sandık müşahitleri toplandı

Ak Parti Selçuklu teşkilatı tarafından 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde görev alacak sandık müşahitleri için eğitim programı düzenlendi.

Selçuklu’da sandık müşahitleri toplandı
Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı yaklaşan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi  öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe teşkilatı tarafından teşkilat üyelerine yönelik olarak sandık müşahit eğitim programı düzenlendi. 
 
Selçuklu Belediyesi sosyal tesislerde gerçekleşen programa Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer,  Ak Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkan Vekili İsmail Küçüktoka, Ak Parti Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Şahin, teşkilat üyeleri, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle temsilcileri ve sandık müşahitleri katıldı. 
Seçimlerin ülkenin istikrar ve huzuru için önemli olduğunun ifade edildiği programda sandık müşahitlerine eğitim verilirken, seçim gününde dikkat etmeleri gereken konular ve sandık güvenliği konularına dikkat çekildi. 
 
“24 Haziran zaferiyle bir çok oyunu bozmuş olacağız”
 
24 Haziran seçimlerinin 15 Temmuz ile aynı öneme sahip olduğunu ifade eden  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, seçimin sandıkta kazanıldığına ve kazanılan her bir oya sahip çıkılması gerektiğine dikkati çekti. Pekyatırmacı , "Sayın Cumhurbaşkanımız erken seçime gidiyoruz dediği günden itibaren bu tarihin bizim için bayram günü olması için elimizden gelen gayreti, çabayı sarf ediyoruz. Biz gayret ediyoruz takdir Allah’tan. İnşallah bu gayretlerimiz neticeye ulaşacak. Ama şunu net bir şekilde görüyoruz ki ülkemizin üzerinde oyunlar oynanmak isteniyor. Özellikle yılbaşından itibaren ekonomik olarak Türkiye üzerinde bir operasyon yapılmaya çalışılıyor. Bakıyoruz sanayilerimizde makineler çalışıyor, tezgahlar çalışıyor, Türkiye’de büyük yatırımlar devam ediyor buna rağmen döviz yükseliyor, buna rağmen kredi notu düşürülüyor. Bu da demek oluyor ki ülkemiz üzerindeki oyun büyük. Bunun bilincindeyiz ve bu oyunları el birliğiyle bozmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 24 Haziran bu oyunların bozulduğu bir tarih olacak. Büyük  ve güçlü Türkiye için bir milat olacak. Seçim her zaman için sandıkta kazanılıyor ve sandık bizim için çok önemli sandıklarımızı muhafaza edebilirsek o zaman seçimi kazanabiliriz. Bir oy kazanabilmek için dakikalarca sahada ter döküyoruz bin bir emekle kazandığımız bir oyu muhafaza edebilmek gerçekten çok önemli. Biz bu konuda da sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Ben hepinize kolaylıklar diliyorum ve 24 Haziran’ın Haziran ayındaki ikinci bayramımız olması için dua ediyorum.” dedi. 
 
"Özgürlük noktasındaki kazanımlarımıza sahip çıkacağız"

 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin geleceği için büyük önem arz ettiğini ifade eden Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer," Ak Parti iktidarında özgürlükler noktasında elde edilen  kazanımlara dikkat çekti . Özer, "Şuan sahip olduğumuz en büyük değer, 15-16 senenin en büyük bakiyesi özgürlüğümüzdür. 45 senelik hayatım sadece inancımdan, kardeş bilincimden ve değerlerimden dolayı bir belirli bir çevre ve devlet tarafından hep ikinci sınıf olarak görülmekle geçti. Bir kardeşiniz olarak bunun nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum. Bu değer , bindiğiniz araçtan, oturduğunu evden ve veya yaşadığınız keyifli hayattan çok çok daha öte ve kıymetli bir şey.  En büyük  pratiğini 15 Temmuz'da yaşadık. Belki orada özgürlüğün ne demek olduğu hakkında bir fikir sahibi olmuşsunuzdur. Bunu devam ettirebilmek için 24 Haziran başta olmak üzere ömrünüzün sonuna kadar bu mücadelenin bir parçası olmak zorundasınız.  Hayatınızla ilgili mutlaka bir kariyeriniz var. Ama ülke olmadığı zaman, millet olmadığı zaman emin olun sizin kariyer ve zenginliklerinizin hiçbir önemi yok. Irak ve Suriye'ye baktığınız zaman bunu en net bir şekilde görebilirsiniz. Dolayısıyla 24 Haziran ve sizlerin yaptığı görev çok önemli. Bu bilinç ve bu şuurla sizden sandık başında göreviniz yapmanızı istiyorum" dedi.
"Sandıklara sahip çıkmalıyız"

Ak Parti sandık müşahitlerine sandığa sahip çıkma çağrısında bulunan Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta," 24 Haziran'da güzel enstantanelerin yanında sorun çıkaranların olabileceği bir gün yaşayacaksınız. Ama önemli olan iletişimi iyi kurmanız. Biz kavga etmeyeceğiz, kime oy verirse versin kimsenin gönlünü kırmayacağız, herkesin oyunu kullanması için yardımcı olacağız. Ama sandıklar açıldıktan sonra da tek bir oyumuzun bile kaybedilmemesi için cevval bir tutum içerisinde olacağız. Varsa bir yanlışlık orda müdahale etmekten hiç çekinmeyeceğiz, cesur olacağız. Bu noktada sizlere olan güvenimiz tam" dedi.
 
“Her bir kardeşimiz ak sevdamızın gereğini yapacaktır”
 
Sandık müşahitliğinin Ak Parti teşkilatları için bel kemiği niteliğinde olduğunu ifade eden Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Şahin: “Neticede o gün bir ordu gibi, ak sevdamızı ve en önemlisi memleketimizi savunacak, her bir oyumuza, her bir vatandaşımıza sizler sahip çıkacaksınız. Sanmayın ki sadece oylarımızı koruyacağız. Oyumuzu korurken adeta birer akıncı gibi mazlum dünyasının bekçileri olacağız. Sizler bu bağlamda bizlerin en önemli dava kardeşlerimizsiniz. İnşallah geçmişte olduğu gibi sizlerin sayesinde zafere birlikte imza atarak koşacağız. Bu vesileyle 24 Haziran sabahından başlayarak en son oy sayılana kadar yapacağınız çalışmalarda hepinize kolaylıklar diliyorum"  dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English